Navigation Content

SAMO LJUBAV OSTAJE

Razmažena Nikol Zlatar poklonit će srce siromahu

Nikol Zlatar iz 'Larinog izbora' na kraju će se zaljubiti u običnog radnika Matu koji će joj ukrasti srce

Foto: Nova Tv/ Milijun gledatelja koji prate seriju 'Larin izbor' ovoga tjedna će upoznati radnika u brodogradilištu Matu koji će se zaljubiti u zanosnu Nikol Zlatar (Jagoda Kumrić). Zgodnog zavodnika utjelovit će glumac Dino Rogić.

Ovaj mladi i perspektivni glumac rođen je u Kölnu 1984. godine, a diplomirao je na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Dino je već ostvario mnogobrojne uloge u kazalištu, a glumio je i u filmu 'Superglued'.

Svojim 191 centimetrom visine ovaj markantni glumac zasigurno će steći mnogobrojne obožavateljice u Hrvatskoj. Njegov lik Mate pošten je i radišan čovjek koji je odrastao bez roditelja.

Uvjeren kako se novac mora pošteno zaraditi, krvav i težak posao u brodogradilištu prihvatio je bez zadrške. Iako prezire bogataše, Mate neće moći odoljeti čarima lijepe Nikol Zlatar.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...