Navigation Content

ŠALKOVIĆ PREŽIVIO

Tatjana Jurić prva odskakutala iz 'Plesa sa zvijezdama'

U drugoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' u zvijezde plesnog podija prometnuli su se Martina Tomčić i Denis Ahmetašević, Lana je sakrila noge, a kofer spakirala Tatjana Jurić

Foto: HRT/ Nakon prošlotjednog pokera devetki, Marko Tolja stupio je na plesni podij poprilično samouvjereno, 'kao pravi mangup', po riječima Davora Bilmana. Ples zaljubljenih, kako nazivaju rumbu, otplesao je s Anom Herceg sigurno i autoritativno, uz tek povremena nesigurna vrludanja, prikupivši 31 bod. Istina, zaljubljenosti u Markovom i Aninom plesu i nije bilo pretjerano, no tek je druga emisija, tako da ima vremena i za to.

Skakutavi quickstep Tatjana Jurić je, u društvu Roberta Schuberta, odradila svakako, a povremeno i skakutavo. Bilo je tu visokog i izgubljenog ritma, sklada u neskladu i neskladnog sklada, pomalo žurenja i povremenog kašnjenja, letećeg plesanja i plesnog letanja, što im je donijelo 23 boda, ali i ispad iz šoua.

Ples zaljubljenih, klapa dva – džentlmen staroga kova Miro Ungar bio je šarmantan u gospodskoj gesti kad je zaboravljao korake, kad ih je elegantno preskakao i vidljivo brojao, sve štreberski plešući u ritmu. U isto vrijeme, uspio je u plesu s Marijom Stošić pokazati više emocije i kemije od Marka i Ane. Osim što su svojim plesnim šarmom u potpunosti osvojili nas, čini nam se da im je i publika naklonjena, dok im je žiri udijelio 22 boda.

Poučen prošlotjednim iskustvom, kojemu je pridružio i ozljedu prepone, Hrvoje Šalković je ovaj tjedan na plesni podij stigao sa štapom, no greškom ga je odbacio već na početku. I u njegovom quickstepu bilo je svega, baš na tragu definicije tog plesa koja kaže 'puno zamršenih koraka', a najvažnije – Hrvojevih i Lejlinih osmijeha nemoći, nelagode, samokritike i povremeno čistog veselja. Žiri nije bio toliko veseo te im je dodijelio vrlo tankih 15 bodova, uz Bilmanovu dvojku.

Najispleteniju rumbu večeri priuštili su nam Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac. U silnim dodirima i vrtnjama Hrvoje je djelovao kao Jelenina slamka spasa, što je, valjda, dobro za romantični sloj plesa, no nama je djelovalo pomalo nategnuto i premalo 'rumbastično', u čemu se i Davor složio s nama. Uza sve te zagrljaje, bilo je tu i opasno klimavih potpetica, tako da su skromna 23 boda djelovala zasluženo.

Nakon silnih buka oko nogu Lane Banely u prvom nastupu, od profesionalne kritike da su previše u oks do čisto muške da su savršenog oblika, voditeljica se u drugom nastupu pojavila u dugoj žutoj haljini, začepivši usta brojnim znalcima brzoga jezika. Što se tiče samoga plesa, Lana je s Damirom Horvatinčićem više nego solidno otplesala rastrčani i skakutavi quickstep, osvojivši njime, ako ne nove muške obožavatelje, onda cijeli plesni podij i 28 bodova.

Najbolji plesni trenutak večeri priuštili su nam Martina Tomčić i Marko Herceg, ispunivši rumbu gotovo opipljivom plesnom emocijom i strašću, koje je savršeno nadopunila elegancija pokreta. Velika zasluga za čistu plesnu uživanciju pripada Marku koji je i koreografski i plesno odlično razigrao Martinu, koja mu se u potpunosti prepustila. Naš stav potvrdio je žiri s 32 boda.

Za kraj druge emisije stigao nam je ludo veseli i rasplesani quickstep Denisa Ahmetaševića i Mirjane Žutić. Brzo, duhovito, ispunjeno osmijesima i nabijeno opako pozitivnom energijom, što im je prikupilo 32 boda, sasvim zasluženo ih smjestivši na sam vrh u društvu Martine i Marka.

Na kraju druge epizode šou je lakši za Tatjanu Jurić, nove zvijezde postaju Martina i Denis, u miljenika publike promeće se Miro Ungar, dok će ljepotice sezone, Jelena i Lana, morati pričekati neke nove epizode za svojih pet minuta rasplesane slave.

<iframe width="600" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/cS03SWEyJcM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...