Navigation Content

KREĆE LJUTA BORBA

Upoznajte prvih deset polufinalista 'Supertalenta'

Nakon brojnih audicija strogi žiri je iskristalizirao polufinaliste koji u nedjelju, 6. studenoga, kreću u ljuti boj za finale i titulu trećeg 'Supertalenta'. Za početak predstavljamo prvih deset polufinalista

Foto: Nova TV/ Macola Band

Đole i Goran dolaze iz Pule. Đole ima 50 i svira bubnjeve punih 35 godina. Bivši je bubnjar Atomskog skloništa, a danas svira za Radu Šerbedžiju. Dobio je nagradu grada Pule za humanitarni rad, budući da zajedno sa suprugom skuplja novac za bolesnu djecu. Zajedno su organizirali mnoge koncerte, nogometne turnire i druga humanitarna događanja. Goran, osim što svira bubnjeve, sam gradi instrumente (razne udaraljke) na kojima svira. Macola Band postoji pet godina. Na 'Supertalent' su se prijavili iz humanitarnih pobuda, a osim toga su došli napraviti šou.

Vladimir Ježić

Vladimir pleše suvremeni ples već četiri godine, a svilom se počeo baviti prije dvije i pol. Do sada je imao podosta nastupa, tako da nema prevelike treme na pozornici. Na 'Supertalent' se prijavio kako bi pokazao ljudima nešto zanimljivo i novo. Nada se da će zadiviti ljude i da će dogurati daleko. Cilj mu je sudjelovati i dati sve od sebe.

Borna Baričević i Iva Miljak

Dolaze iz Zagreba. Iva ima devet godina, a Borna 11. Zajedno plešu već tri godine. Dio su plesne skupine koju vodi Maja Listeš. Na 'Supertalent' su se prijavili kako bi promovirali svoju plesnu skupinu i kako bi privukli što više članova.

Bernarda Butorac

Bernarda dolazi iz Zagreba, ima 29 godina. Glazbom se bavi od djetinjstva, a aktivnim pjevanjem posljednjih šest godina. Bila je članica raznih zborova, a danas pjeva u bendu, žanrove disco '70-e, funk i soul. Bernarda se kao glavni vokal okušala u radu s DJ-ima, pa je tako izdala nekoliko singlova za njemačko i talijansko tržište u suradnji s inozemnim i hrvatskim DJ-ima, a pod umjetničkim imenom Berny B. Na 'Supertalent' se prijavila kao solo pjevačica jer se nada profesionalnom proboju na glazbeno tržište.

Antonio Tkalec

Varaždinski je pjevač, skladatelj i kantautor duhovne i svjetovne glazbe. Samouki je glazbenik, svira gitaru, klavijature, udaraljke, bubnjeve, gotovo sve instrumente osim puhačkih. Sa sedam godina postao je član duhovnog pjevačkog društva 'Tin' iz Nedeljanca i sudjelovao na mnogim humanitarnim događanjima duž cijele Hrvatske. Pjesme duhovnog karaktera počeo je pisati još sa 16 godina te je većina njih dosad izvođena na mnogim hrvatskim festivalima duhovne glazbe. 2000. snimio je svoj prvi duhovni album. Osim što se bavi glazbom bio je član američko-nizozemske glazbeno-kazališne skupine 'Cosmo Entertaiment'. Na 'Supertalent' se prijavio jer je odlučio podijeliti svoj talent s drugim ljudima.

Mario Guberina

17-godišnji Mario dolazi iz Šibenika. Od djetinjstva se bavi glazbom. Pohađa muzičku od svoje šeste godine. Osim što svira klavir, piše pjesme i voli pjevati. Želja mu je vidjeti kako će ljudi reagirati na njegov nastup. Izvodi obrade 'balkanske' glazbe, između ostalog i pjesmu Halida Bešlića na klaviru, u klasičnom aranžmanu.

Plesni klub Hypnotic


Hypnotic je osnovan u siječnju 2010. godine pod stručnim vodstvom Mije Pertičušić i Martine Rumbak, bivših plesačica Megablasta i višestrukih državnih prvakinja hip hopa s parovima. S Megablastom su sudjelovale i u prvoj sezoni 'Supertalenta'.

Ethnotine

Ženski vokalni ansambl 'Ethnotine' iz Zagreba jedan je od rijetkih vokalnih sastava koji nastoji sačuvati izvornu ljepotu, stil, sklad, dostojanstvo i vjerodostojnost u izvođenju hrvatske tradicijske vokalne glazbe. Djevojke koriste najstariji oblik pjevanja, ojkavicu - pjevanje iz Dalmatinske zagore koje je zaštitio UNESCO. Program izvodi od 5 do 12 djevojaka u dobi od 18 do 24 godine koje su svoj vokalni izričaj odnjegovale uz audio zapise pohranjene u Etnološkim muzejima. Na 'Supertalent' su se prijavile kako bi pokazale ljudima diljem Hrvatske da postoje i mlade djevojke koje čuvaju tradiciju.

Eugen Galetić

Eugen dolazi iz Sibinja i ima 12 godina. Piše pjesme od 2. razreda osnovne škole, bavi se pjevanjem odnosno repanjem, a nedavno je sam počeo i uglazbljivati svoje pjesme. Voli hip hop, ide na nogomet, pleše breakdance i bavi se beatboxingom. Voli Eminema, a pjesmu koju je sam napisao i snimio, ‘Ono što je meni puno’, Eugen je izveo na audiciji u Osijeku. To je prva Eugenova pjesma koju je uglazbio, a posvetio ju je jednoj djevojčici. Nada se pobjedi, a kao podrška uz njega su stali obitelj, rodbina i prijatelji.

Marina Bulat

Dolazi iz Dubrovnika, ima 18 godina. Pohađa frizersku školu, druga godina. Pjevanjem se bavi od malih nogu, a profesionalno se počela baviti s 15 godina. Do sada je imala manje lokalne nastupe i bila je već sudionik glazbenog talent šoua, no nije dogurala do završnice. Na audiciju je došla iz zabave. Dat će sve od sebe i kaže, što bude, bit će.

<iframe width="600" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/PSPYJsuQCZI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...