Navigation Content

KREĆE LJUTI BOJ

Hula hoop i sevdalinke u polufinalu Supertalenta

U nedjelju je žiri Supertalenta preostalih 130 kandidata sveo na 50 polufinalista

Foto: Nova Tv/ Prva je pred žiri stala mađioničarska obitelj Perec, koja je, usprkos odustajanju sina, prošla dalje. Malo potom, Kristijan Kardum oduševio je žiri hula hoopom, dok je Ivan Sep zaslužio prolaz imitirajući Michaela Jacksona. U polufinalu će mu konkurencija biti i Vladan Bergamo.

Od raspjevanih natjecateljica, dalje su prošle Marina Bular, koja je bila znatno sigurnija nego u audicijskom nastupu, te Vedrana Osap koja je prolaz zaslužila otpjevavši sevdalinku.

Za razliku od raspjevanih cura, muški vokali ostali su kratkih rukava te nitko nije prošao dalje, iako je Kristijan Stepinac ostavio Ninu bez daha.

Od plesača, najupornijim pokazao se Endi Schrotter koji je iz trećeg pokušaja stigao do supertalentiranog polufinala. S njim je prošao dalje i solo latinoplesač Juraj Bjelac.

Od grupno rasplesanih, u polufinalu ćemo vidjeti  'Plesne punktove Zagreb', koji su uz prolaz dobili i pohvalu za raznolikost i zanimljivost koreografija. Konkurencija će im biti i 'Koprivnička plesna skupina' koja je prolaz zaslužila koreografijom 'Leptiri'. Svojim suvremenim plesom djevojke su oduševile žiri i dobile prolaznicu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...