Navigation Content

'PLES SA ZVIJEZDAMA'

Seksi TV voditeljice i trapavi putopisac otvorili novu sezonu

Osam odabranih parova šeste sezone šoua 'Ples sa zvijezdama' pokazalo se odličnim odabirom. Ne zbog vrhunskog plesnog umijeća, već zbog velikih razlika među njima. Dok su Lana i Tatjana pokazale neskriveni seksipil, ali ne baš i zavidnu plesnu vještinu, Šalković je dobio najniže ocjene u svih šest sezona, dok su se Tolja i Jelena Perčin pokazali kao najveći favoriti. Martina Tomčić bila je najveće iznenađenje, Denis Ahmetašević više brbljav nego plesno spreman, dok je za srce Mire Ungara strepila dežurna ekipa hitne pomoći

Foto: Hrt/ Ne računajući grozno ružnu špicu šoua, najgledanija zabavno glazbena emisija HTV-a Ples sa zvijezdama, subotu navečer pretvara u sasvim podnošljivu, pa čak i zabavnu večer uz TV ekran. Prva emisija šeste sezone upoznala nas je s novih osam parova i podsjetila na šarmantne profesionalce HTV-a Barbaru Kolar i Duška Ćurlića, bez kojih ovaj šou ne bi bio ono što jest. Zabavnih dva sata uz voditelje koji znaju svoj posao i daju odličan pozitivan ton i prepoznatljiv šarm ovom šouu.

Šestu sezonu engleskim valcerom otvorili su Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac. Odmah je bilo jasno da je Hrvoje odlično odradio svoj posao jer je Jelena djelovala kao profesionalna plesačica, sjajnog držanja i zanosne elegancije, unatoč ne baš zahtjevnoj koreografiji i primjetnoj tremi. I žiri je bio naklonjen prvom plesnom paru ne računajući dosljedno ciničnog Davora Bilmana koji je uz nemalo prigovora ipak pokazao trunku optimizma dodavši na kraju da će sigurno nastupiti i u sljedećoj emisiji. Tri osmice, jedna sedmica (Bilmanova) i sasvim pristojan 31 bod. Denisa Ahmetaševića na plesni je podij izvela sjajna Mirjana Žutić plešući ča-ča-ča u atraktivnim ljubičastim šljokičastim kostimima. Ne baš usklađen, ali sasvim pristojan plesni par kojem ipak nedostaje malo više dinamike. Međutim, Bašan je odmah na početku primijetio da ga je Denis podsjetio na Gopca, na što se nalijepilo niz šala i pošalica koji su izazvali iskreni smijeh Duška, žirija, Denisa, Mirjane i cijele dvorane. No, ocjene su govorile više od komentara jer su dobili tri sedmice i jednu peticu (opet od Bilmana).

Martina Tomčić plijenila je pažnju svojim dekolteom i pokazanim iskrenim trudom da bude prikladna plesna partnerica Marku Hercegu te dokazala da višak kilograma ne znači i manjak elegancije i plesnu vještinu, kao i sjajno držanje. Ni Bilman nije skrivao ugodno iznenađenje iskreno pohvalivši njezino držanje i ples. Bogdanić je zamijetio da je uspjela emociju pjevanja prenijeti na plesni podij čestitavši joj što se kao mlada mama odlučila na ovakav potez. 29 bodova zahvaljujući trima sedmicama i Bilmanovoj osmici.

Dugonoga Lana Banely osvjetlala je obraz HTV-a te uz pomoć vrhunskog plesača i pobjednika prošle sezone Damira Horvatinčića zaplesala ča-ča-ča takvim seksipilom i žarom, u žarko crvenim krpicama, koje su pokrivale mali postotak njezinog divnog tijela, da je HTV zahvatilo globalno zatopljenje. Bašan nije bio baš impresioniran spočitnuvši joj rad nogu i stopala. Dinko je pohvalio haljinu, ali i primijetio da se još traže. No, tri šestice i jedna sedmica pokazale su da im, po njihovom mišljenju, treba još puno sati vježbanja.

Hrvoje Šalković uz pomoć Lejle Bjedov zaplesao je ča-ča-ča i pokazao barem da se trudi. Pomalo ukočen, uz vidljiv napor, ali i specifičan plesni pokret koji je Duško ismijao nasmijavši i Šalkovića i publiku. Bilman je pohvalio Lejlu i ponovio Šalkovićeve riječi da mu nedostaje plesnog potencijala dajući mu do znanja da mu nema budućnosti u ovom šouu. Milka je pozdravila njegovu zaigranost, ali ga zamolila da nauči plesati. I ocjene su rekle što žiri misli o Hrvojevu plesu – jedna trojka, jedna četvorka i dvije petice. Možda najniže ocjene za jedan plesni par u svih šest sezona.

Marko Tolja i Ana Herceg
plesali su engleski valcer nametnuvši se kao ozbiljni favoriti šeste sezone. Elegancija njegovih pokreta i njezina zahtjevna koreografija napravili su od njih i najbolji plesni par prve večeri. Milka Babović bila je puna hvale, dok je Dinko pohvalio njihovu eleganciju izrazivši nadu u svjetlu budućnost proričući im da ih vidi u finalu. I četiri devetke žirija idu tome u prilog.

I Tatjana Jurić je, na zadovoljstvo muške publike pred TV ekranima, poput kolegice Banely, više otkrila nego pokrila, ali je pokazala i veće plesno umijeće. S Robertom Schubertom zaplesala je ča-ča-ča dajući do znanja da brzo uči i da bi, nastavi li tako, mogla stići i do samog finala. Prekrasna Tatjana priznala je nakon plesa da nije baš bila svjesna što je radila dok je plesala iako ju je malo načela trema, što je primijetio i Elio Bašan izrazivši nadu da vjeruje da mogu biti i bolji. Bilman je bio vrlo umjeren iako se nije mogao odlučiti je li na koncu prevagnuo pozitivan ili negativan dojam. Međutim, četiri šestice govore da su jedva prošli prag. Posljednji par činili su vremešni Miro Ungar i Marija Stošić plešući engleski valcer. Unatoč prognozama da na njega ne treba računati, Miro Ungar pokazao se kao dostojan natjecatelj iako mu je Duško spustio postavivši mu pitanje kako je to plesati u koloru, a ne u crno bijeloj tehnici. Bašan mu je uputio pohvalu pohvalivši njegovo držanje, dok ga je Bilman usporedio s oldtajmerom koji putuje na cilj starom cestom i voli usput stati na kavu u janjetinu ocijenivši ga četvorkom, dok su im ostali članovi žirija dali sedmice. Pristojnih 25 bodova. Čak osam bodova više od Šalkovića.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...