Navigation Content

PONOVO NA TV-U

Vraća se serija 'Crveni patuljak'

Britanska SF komedija ponovo će oživjeti, ulazeći u desetu sezonu prikazivanja

Foto: promo/ Kultni 'Crveni patuljak' vraća se nagodinu na britanske male ekrane – serija je prvi put oživljena na digitalnom kanalu Dave 2009. godine, za specijal u tri nastavka nazvan 'Back To Earth'. S obzirom da je povratak bio uspješan, producenti su odlučili oživjeti serijal za još jednu, desetu sezonu, koju će činiti deset polusatnih epizoda.

Snimanje počinje u studenom ove godine, a glumac Danny John-Jules otkriva i veliku novost u odnosu na novije dane prikazivanja – nova sezona bit će snimljena pred publikom u studiju.

'Vratili smo se izvornom formatu, iz očitih razloga. Svima je pomalo nedostajala studijska publika. Kad imaš publiku u studiju, ritam je drugačiji i to mi se sviđa. Uvijek postoji nešto straha da ćeš zabrljati najbolju šalu pred publikom', kaže on.

I nova će sezona ići na kanalu Dave, a John-Jules kaže da je razlog taj što je BBC odbio producirati serijal kada su ga htjeli oživjeti, s obrazloženjem da danas ne postoji publika za 'Crvenog patuljka'.

'Na kraju dana, ljudi koji gledaju serijal odlučit će hoće li on ostati na televiziji ili ne', kaže John-Jules.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...