Navigation Content

ČETVRT STOLJEĆA CRTIĆA

'Simpsoni' će živjeti još barem dvije sezone

Potvrđeno je – ugovor je potpisan i 'Simpsoni' će se svakako prikazivati još dvije sezone

Foto: www.simpsons.com/ A to ne znači da se nakon te sezone neće potpisati ugovor za još nekoliko godina televizijskog života već sada najdugovječnijeg animiranog serijala – no čak i uz ove dvije nove sezone, 'Simpsoni' će doživjeti nevjerojatnih 25 godina postojanja.

Potvrda o novim sezonama stigla je nakon što je postignut dogovor između produkcije i glumaca koji daju glasove Homeru Simpsonu i svim ostalim glavnim likovima serijala. Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Hank Azaria i Harry Shearer dugo su i naporno pregovarali s Foxom, koji je sada konačno objavio da slijedi snimanje i emitiranje 24. i 25. sezone.

Ipak, priča se da je postava prihvatila sniženje plaća od oko 30 posto – nekada su primali 440.000 dolara po epizodi, a sada će se zadovoljiti sa 300.000 dolara.

'Simpsoni' se na američke male ekrane vraćaju već 30. listopada s novom epizodom nazvanom 'Treehouse Of Horrors XXII'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...