Navigation Content

OPET NA MAXtv

Igra prijestolja ponovno dostupna na HBO-u i HBO ON DEMAND-u

Za sve one koji do sada nisu imali priliku pogledati prvu sezonu serije, tu je Game of Thrones maraton na HBO-u u subotu i nedjelju (24. i 25. 09.) iza 23.15h. Prvih 5 epizoda bit će emitirano u subotu, a drugih 5 u nedjelju. Također, cijela prva sezona serije je dostupna putem usluge HBO On Demand. Poziv svim fanovima Igre prijestolja: riješite kviz na MAXtv facebook stranici jer svaki danom od 22.09. do 29.09. dijelimo super kul nagrade

Foto: promo/ Fantasy dramska serija HBO-a, nastala prema popularnom fantastičnom serijalu 'Pjesma leda i vatre' Georgea R. R. Martina, Igra prijestolja epska je borba za vlašću smještena u golemo i nasilno fantastično kraljevstvo.

U zemlji gdje ljeta traju desetljećima, a zime mogu trajati cijeli život, na pomolu su nevolje. Od spletkarskog juga i divljih istočnih zemalja do zaleđenog sjevera i drevnog Zida koji štiti kraljevstvo od tame, dvije moćne obitelji upustile su se u smrtonosnu igru mačke i miša za prevlašću nad Sedam kraljevina Westerosa. Dok izdaja, pohota, intriga i nadnaravne sile potresaju četiri strane kraljevstva, njihova krvava borba za Željezno prijestolje imat će nepredvidive i dalekosežne posljedice.

Igra prijestolja prati kraljeve i kraljice, vitezove i odmetnike, lažljivce i plemiće u njihovu nadmetanju za vlašću. Na početku serije, kralj Robert Baratheon, oženjen s Cersei Lannister iz bogate i korumpirane obitelji Lannister, moli kneza Eddarda 'Neda' Starka da dođe na jug i pomogne mu vladati kraljevstvom nakon sumnjive smrti njegova namjesnika i desne ruke. Istodobno, prijestolju s istoka prijeti prognana mlada princeza Daenerys i njezin brat Viserys, čija je obitelj stoljećima vladala kraljevstvom prije krvavog prevrata. A tu su i glasine o neobičnim događanjima na rubu kraljevstva, sjeverno od Zida, kamo odlazi Jon Snow, Nedov nezakoniti sin, kako bi postao pripadnik bratstva Noćne straže, koji su obvezani štititi kraljevstvo.

TV Guide je seriju prozvao 'potpunim trijumfom' i 'briljantnom', dok je Los Angeles Times seriju 'Igra prijestolja' nazvao 'sjajnom i spektakularnom' a isto tako i 'divljom i očaravajućom'. The Hollywood Reporter je nahvalio 'izvrsno pripovijedanje, odličnu akciju i zapanjujuće vizualne efekte', dok su u New York Postu napisali da 'kostimografija, gluma i nevjerojatan set oduzimaju dah'.

Serija Game of Thrones je na ovogodišnjoj dodjeli Emmy nagrada osvojila 2 zlatne statue. Peter Dinklage, našim gledateljima poznat kao Tyrion, osvojio je nagradu za najboljeg sporednog glumca u dramskoj seriji.

Gledatelji HBO-a u Hrvatskoj, ovu dugo iščekivanu fantasy dramsku seriju, mogli su gledati samo dan nakon američke premijere, a trenutno se snima druga sezona koja će biti prikazana u proljeće iduće godine.

Uz reprizu hvaljene serije najavljene za ovaj vikend, obožavatelji će moć svakim danom od 22.09. do 29.09. na MAXtv facebook stranici osvajati i vrijedne nagrade.

<iframe width="600" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/8ixEWrTLiZg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...