Navigation Content

MAXTV PREDSTAVLJA

CineStar TV donosi vikend prepun akcije

Ovog petka, 16.rujna CineStar TV pripremio je pravo televizijsko uzbuđenje za početak vikenda. Radi se o dva filmska blockbustera: 'Underworld 2' i 'Ubojstvo i margarite'

Foto: Cinestar/ Redatelj Len Wiseman je napravio pravi vampirski bum kada je 2003. godine izbacio film 'Underworld'. Stekao je mnoge fanove diljem svijeta koji su željno očekivali nastavak koji je izašao tri godine nakon prvijenca.

U drugom dijelu nastavlja se saga o višestoljetnom ratu između besmrtnih krvoloka - vampira i vukodlaka odmetnika, a glavna protagonistica filma je i dalje prelijepa vampirica Selene i hibrid čovjeka i vukodlaka Michael.

'Underworld 2' započinje tamo gdje je nas je prethodni film ostavio. Vampirica Selene (Kate Beckinsale) ubila je svog nekadašnjeg zaštitnika Victora (Bill Nighy), jednog od vampirskih vladara. Nada se oprostu nakon što prvom vladaru Marcusu (Tony Curran) objasni svoje razloge. Michael (Scott Speedman), nekad običan čovjek, a sada hibrid vampira i vukodlaka želi ići s njom, no ona to odbija zato što ne vjeruje vukodlaku u njemu.

Međutim, Marcus je i sam postao hibrid, a kada se probudi iz sna htjet će ubiti Selene i Michaela. Okršaji i borbe pokazat će da je ljubav između Selen i Michaela jača od svega. (petak, 21:00)

Odmah nakon mračnog filma o bitkama međusvjetova, sljedeći filmski naslov vratit će nas realnost. Radi se o krimiću prepunom šaljivih dosjetki 'Ubojstvo i margarite' iza kojeg stoji režija Richarda Sheparda.

Usamljeni plaćeni ubojica Julian Noble (Pierce Brosnan) i prodavač kojeg je napustila sreća, Danny Wright (Greg Kinnear), neočekivano se udružuju poslije slučajnog upoznavanja u baru u Meksiku. Šest mjeseci kasnije, kada se na Dannyjevim vratima pojavi Julian u očajničkoj potrazi za pomoć, Danny i njegova supruga ostaju šokirani, ali i zaintegrirani. Dvojica prijatelja kreću u najuzbudljiviju avanturu koju je Danny ikad doživio, ali i prema najkritičnijem ubojstvu koje je Julian ikad morao počiniti.

Priča o neobičnom prijateljstvu luckastog i prolupalog profesionalnog ubojice i običnog biznismena te obiteljskog čovjeka, ispričana je na pametan, zanimljiv i duhovit način. (petak, 23:00)

<object width="600" height="360"><param name="movie" value="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=9589"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=9589" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="360"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...