Navigation Content

JADRANSKE IGRE 2011.

Luda ljetna zabava na Jadranu

Drugu godinu zaredom turistička ponuda na jadranskoj obali bit će obogaćena dinamičnim, veselim, šaljivim i izazovnim zadacima koji zajednički čine 'Jadranske igre', show program u kojem se natječu turistička mjesta na Jadranu

Foto: Vojko Basic/ Jadranske igre održavaju se od 10. lipnja do 4. rujna u 37 turističkih destinacija, a njihov značaj i doprinos lokalnoj turističkoj ponudi prepoznalo je Ministarstvo turizma kao glavni pokrovitelj projekta te institucije partneri – Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radiotelevizija.

Show 'Jadranske igre' novo je i moderno izdanje s tradicionalnim igrama kao što su spašavanje turistkinje, leteći vaterpolo, prenošenje kašete i konop kao finalna igra.

Najbolje momčadi ostvaruju pravo sudjelovanja na regionalnoj četvrtzavršnici te potom na poluzavršnici s koje se mogu plasirati na glavnu završnicu koja će se održati 4. rujna 2011. u Biogradu na Moru.

Tijekom turneje od 84 dana svi će stanovnici i gosti na Jadranu moći uživati u ukupno 37 igara, u njima će sudjelovati 250 ekipa s 2000 natjecatelja i oko 60 000 posjetitelja. Svi oni borit će se za glavnu nagradu – vatrogasno vozilo, koje će zasigurno biti od velike važnosti za njihovu zajednicu i očuvanje okoliša.

Emitiranje emisija 'Jadranske igre' počinje u nedjelju, 7. kolovoza 2011. u 21.45 na HRT 1. Voditelji su Mirko Fodor, Karmela Vukov Colić i Rene Bitorajac.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...