Navigation Content

EKSKLUZIVNO

Prva hrvatska nogometna liga samo na MAXtv-u

Za sve ljubitelje hrvatskog nogometa i za sve korisnike MAXtv-a stigla je sjajna vijest - utakmice Prve hrvatske nogometne lige odsad možete pratiti ekskluzivno samo na MAXtv-u! Iz svakoga kola HNL-a za vas ćemo izabrati najmanje tri najatraktivnija susreta koja ćete moći pratiti u live prijenosu na 404. kanalu MAXtv-a!

Foto: Lucija Bušić/

MAXtv od 19. srpnja počinje s ekskluzivnim prijenosom utakmica 1. HNL-a. Gledatelji će umjesto dosadašnjih 30 imati priliku gledati više od 100 utakmica u izravnom prijenosu. MAXtv će prenositi sve utakmice Dinama i Hajduka, većinu utakmica nogometnih klubova Rijeke i Osijeka, te najvažnije utakmice drugih klubova 1. HNL-a. Derbi utakmice svakoga kola bit će dostupne u Osnovnom MAXtv paketu, a sve ostale utakmice moći će se gledati u sklopu Sportskog paketa MAXtv-a, na kanalima Arenasport1 i Arenasport2. U Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi igra se ukupno 240 utakmica, a nositelji projekta 1. HNL na MAXtv-u zadali su si ambiciozan cilj – direktan prijenos gotovo 50% utakmica kako bi korisnicima omogućili puno veću dostupnost vrhunskih sportskih TV sadržaja nego do sada.

Na konferenciji za medije Richard Brešković, direktor Odjela za upravljanje ponudom i strategiju fiksnih korisnika HT-a istaknuo je: 'Osim kupnje prava na utakmice, T-HT je preuzeo produkciju utakmica, kao i naslovno sponzorstvo Prve hrvatske nogometne lige, koja se od sada zove MAXtv Prva liga. Utakmice HNL-a dodatno će obogatiti ponudu sportskih sadržaja koje MAXtv nudi svojim korisnicima. Ovime nastavljamo tradiciju podržavanja hrvatskog sporta i namjera nam je da hrvatski nogomet u svom najboljem izdanju uđe u što više domova u Hrvatskoj'.

'Izrazito nam je zadovoljstvo što smo partnera za prijenos utakmica Prve hrvatske nogometne lige našli u T-Hrvatskom Telekomu jer to, osim ozbiljnog partnerskog odnosa, osigurava i udvostručene napore prema zajedničkom cilju da hrvatski nogomet dignemo na višu razinu', rekao je Branko Laljak, predsjednik Udruge profesionalnih klubova Prve HNL.

MAXtv će ljubiteljima nogometa osigurati i vrhunsku kvalitetu prijenosa. S Poljuda će se 10. rujna po prvi puta prenositi utakmica domaćeg prvenstva u HD rezoluciji, što će u budućnosti postati standard za sve utakmice. Svi highlightsi, najzanimljiviji trenuci i golovi bit će dostupni na tportalu, na posebno dizajniranoj stranici. Također, tzv. news access bit će dostupan svim drugim elektroničkim medijima koji na njega kupe prava.

Krajnji cilj suradnje MAXtv-a, 1. HNL i Sportske dimenzije je podizanjem kvalitete produkcije, otvoriti hrvatski nogomet novim, interaktivnim platformama i medijima, čime se želi postaviti potpuno novi pristup i vrednovanje kvalitete hrvatskog nogometa općenito.

Ivan Blažičko, direktor Sportske dimenzije, članice grupe Digitel komunikacije koja je vlasnica TV prava za 1. HNL, napomenuo je: 'Velikim uspjehom i korakom naprijed smatramo to što će ljubitelji hrvatskog nogometa dobiti mogućnost gledanja neusporedivo većeg broja utakmica nego li je to bila praksa do sad. Pri tome će se prijenosi realizirati u najvišim produkcijskim i programskim standardima. Vjerujemo da je to dobitna kombinacija za sve one koji vole i prate nogomet kao i za domaće klubove.'

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...