Navigation Content

GORAN MILIĆ:

'Plaće na Al Jazeeri nisu astronomske'

Organiziraju se zadnji detalji balkanske Al Jazeere, a Goran Milić kao direktor programa drži sve konce u rukama

Foto: Cropix/ Balkanska Al Jazeera trebala bi početi s programom 1. studenoga, rekao je direktor programa Al Jazeere Goran Milić te je također komentirao plaće djelatnika za koje je rekao da nisu astronomske, ali da su redovite i stabilne, prenosi Sarajevo X.

'Ne mogu vam govoriti o svotama jer postoje drugi ljudi koji su zaduženi za to. Međutim, nisu to astronomske plaće. Dvije su stvari tu međutim važne, plaće su redovne i stabilne, što je danas veoma važno', te obrazložio koje su druge prednosti.

'Druga prednost su interni natječaji, tako da oni koji to žele imaju sjajnu priliku da idu raditi kao, recimo, producenti Al Jazeere u Rio de Janeiro i slično', rekao je Milić koji je najavio da će Al Jazeera biti umjerenija u nastupu i koristit će izraze koji su primjereniji, bez strasti, a novinarima je zabranjeno komentiranje.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...