Navigation Content

IMAMO LI REKORD?

U 10 dana Marijana dala čak stotinjak intervjua!

Marijana Čvrljak uživa u medijskoj pažnji kakvu nemaju Severina i Jelena Rozga zajedno

Foto: Dražen Breitenfeld/ Ne prođe ni sat, a kamoli dan, da se ne piše nešto novo o pobjednici ovogodišnjeg regionalnog 'Big Brothera' Marijani Čvrljak, a kad smo pitali RTL televiziju koliko je Marijana dala intervjua od izlaska iz kuće, odgovor je stvarno bio impresivan.

Podatak da je Marijana Čvrljak dala stotinjak intervjua novinarima diljem regije potvrđuje da je ona trenutno medijski najzastupljenija osoba u Hrvatskoj.

Dakle, od svog izlaska iz BB kuće do danas, Marijana je dala čak stotinjak intervjua! Marijana je razgovarala s novinarima iz cijele regije, a podatak smo ekskluzivno dobili od RTL televizije.

'Od izlaska do danas, Marijana Čvrljak je dala stotinjak intervjua novinarima iz cijele regije', potvrdila nam je Nataša Roksandić, glasnogovornica RTL televizije.
A nizu, vjerujemo, nije kraj.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...