Navigation Content

NOVI HRVATSKI SITCOM

Nakon 'Bitangi i princeza' stižu 'Provodi i sprovodi'

Ksenija Marinković i Dražen Kühn tumače glavne uloge u novoj seriji 'Provodi i sprovodi', koju ćemo već u rujnu gledati na HRT-u

Foto: Goran mehkek/ 'Riječ je o novoj zagrebačkoj zafrkanciji koja se događa u jednom šoping-centru, s gomilom 'puknutih' likova među kojima sam i ja', rekla je Marija Škaričić koja je, uz Jana Kerekeša, Slobodana Milivojevića, Gorana Grgića i Gorana Navojca, također u glumačkoj podjeli.

U zagrebačkom Jadran filmu pala je prva klapa. Dvadeset polusatnih epizoda snimat će se dva mjeseca, a boravak u Zagrebu tijekom vrućih ljetnih mjeseci glumcima ne pada teško. Goran Grgić, koji glumi vlasnika šoping-centra, slobodne će dane iskoristiti za posjet obitelji koja ljetuje na Pagu i da ujedno nadgleda svoj, jubilarni peti 'Novaljski trijatar'. Ako bude stanki, kaže Marija Škaričić, iskoristit će ih da ode k svojima u Split.

Scenarij potpisuju Goran Kulenović i Branko Ružić, a režiju Vinko Brešan i Goran Kulenović. Iz pera autora 'Bitangi i princeza' ili sjajnog 'Maršala' s pravom se očekuje puno.

A ako je suditi prema sadržaju, puno će i dati: Dražen Kühn vlasnik je pogrebnog poduzeća u propadanju, a istodobno doživljava i privatni krah. Razvodi se od supruge, pjevačice koju glumi Ksenija Marinković.

'Kao vlasnik šoping-centra organiziram nagradnu igru u kojoj kao glavnu nagradu nudim - lokal', otkrio je Goran Grgić.

Iako se vlasnik šoping-centra jako trudi lokal 'namjestiti' Kseniji Marinković, spletom okolnosti dobije ga Dražen Kühn i odjednom se, u mondeni šoping-centar, useli pogrebno poduzeće. Grgić ga pokušava izbaciti, Kühn ne želi biti izbačen, a Ksenija Marinković nađe način da u istom centru otvori agenciju za vjenčanja. 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...