Navigation Content

HIT MEĐU SREDNJOŠKOLCIMA

Zbog 'MasterChefa' navale na zvanje kuhara

Utjecaj 'MasterChefa' ne jenjava, tako da je puno osmaša odlučilo za svoj životni poziv izabrati zvanje kuhara

Foto: Nova TV/ MasterChef još uvijek ima utjecaj na mnoge. Dok su kandidati iz šoua već odavno zaposleni kao šefovi kuhinje, među mladima koji upisuju srednje škole stvorila se gužva za kulinarski smjer.

Za MasterChefom su ludovale i naše zvijezde, a puno se ljudi zbog njihove strasti u kuhinji i samo odlučilo okušati u kuhanju.

No, zanimljivo je da su mnogi osmaši gledajući šou poželjeli taj posao za svoje životno zanimanje. Tako su, za razliku od prijašnjih godina, ove godine mjesta za zvanje kuhara gotovo pa popunjena.

Mladi nisu dvojili što izabrati za svoje zanimanje nakon prikazivanja 'MasterChefa' jer su shvatili koliko je to kreativan posao te kakve su ponude dobili kandidati iz šoua.

U razgovoru za Novu TV Mate Janković je izjavio da mu je drago što mladi žele u kulinarske škole te da je u Hrvatskoj jako malo kuhara, tako da bi ih trebalo biti više.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...