Navigation Content

9. SRPNJA, NOVA TV I DOMA TV

Kreće novi kulinarski šou 'Grill Boss'

'Grill Boss' kulinarski je šou koji istražuje uživanje u pripremi hrane u dvorištu, zabavi i roštiljanju, a domaćin mu je poznati chef Marin Rendić koji priprema jela za domjenke na koje stižu gosti

Foto: Nova Tv/ Budući da je roštilj najpopularniji kada se hrana priprema na otvorenome, on je i glavna tema emisije. Domaćin Rendić će gledatelje voditi kroz male trikove i dijeliti savjete za pripremu raznih jela na roštilju. U emisiji se mogu naučiti pripreme od tipičnih jela s roštilja, hamburgera, odrezaka i piletine do onih mnogo zahtjevnijih, kao što su janjeći but i deserti pripravljeni na roštilju.

Uz glavna jela pripremat će se prilozi i salate. Chefu Rendiću pridružit će se i drugi stručnjaci, njegov lokalni mesar, ribar i prodavač povrća s tržnice. Zajedno će gledateljima dati širi pogled na namirnice nužne za pripremu vrhunskog jela s roštilja.

'Grill Boss' smješten je u predivnom vrtu u kojemu je, uz nezaobilazni roštilj, postavljen stol za poznate goste koji će stići na sam kraj svake emisije kako bi uživali u hrani pripremljenoj od vrhunskog stručnjaka. Biker party, pool party, dječji rođendan, momačka večer, nogometna večer – samo su neke od tema i domjenaka koji se mogu prirediti na otvorenome, uz Grill Bossa, naravno.

Marin Rendić jedan je od najistaknutijih predstavnika novog vala hrvatskih kuharskih majstora kojeg smo upoznali u šou 'Masterchef'. U manje od 15 godina profesionalnog rada uspio je sakupiti bogato iskustvo i za svoj rad zaslužio brojna domaća i međunarodna priznanja. Kao šef kuhinje ostavio je blistav trag u većem broju vrhunskih restorana i hotela u zemlji i inozemstvu.

Od 2008. vlasnik je restorana Pepenero u novigradskom hotelu Villa Cittar, čiji ugled najbolje dokazuje prijem u prestižnu europsku udrugu kuhara Jeunes Restaurateurs d'Europe. Time dolazi na korak do dobivanja Michelinove zvjezdice, vjerojatno najistaknutijeg priznanja u ugostiteljstvu.

'Kad kuham, uvijek se osjećam dobro. Srce kuca ubrzano. I kad jelo dolazi do gosta, nakon prvog zalogaja izlaze osjećaji', objašnjava 'Grill Boss' Marin Rendić.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...