Navigation Content

IZ KUHINJE NA POSAO

Evo zašto se isplatilo biti dio 'MasterChefa'

Dok ostali kandidati iz raznih realityja većinom brzo padnu u zaborav, dosta kandidata 'MasterChefa' dobiva jako primamljive ponude

Foto: Nova TV/ Kako se odmah nakon emisije Ljubo Matulin uspio zaposliti u hotelu Dubrovački vrtovi sunca s pet zvjezdica, pitali smo se što je s drugim kandidatima 'Masterchefa'.

Nakon kratkog istraživanja ispada da se svim kandidatima isplatilo biti sudionicima tog šoua jer je sreću da nađe posao iz snova imala i kandidatkinja Nastasja Fišter te njezin kolega Marko Gajski.

Oni su odmah nakon ispadanja iz šoua otišli raditi na Hvar. Rade u uglednom restoranu Divino, na samoj gradskoj rivi uz jahte:
'Odmah nakon izlaska iz šoua dobila sam ponudu i pitali su me mogu li koga još preporučiti. Ja sam predložila Marka i sada skupa radimo u kuhinji, što nas jako veseli.'

Ljubo je bio među prvih osam kuhara u 'MasterChefu', tko zna gdje će li samo otići pobjednik? No, jedno je sigurno, izgleda da iz ovoga šoua svi izlaze kao pobjednici jer, nakon što su poslodavci vidjeli njihov napredak, dobivaju samo vrhunske poslove.

No nije to sve. Zagrebački arhitekt Mario Bobanović, koji je ispao iz šoua korak-dva do najboljih 10, dobio je posao u restoranu člana žirija Tomislava Gretića u rovinjskom luksuznom hotelu Monte Mulini.

'Ovo je stvarno jack pot, pogotovo što sam jedini od natjecatelja koji je došao raditi upravo kod Toma. Čeka me učenje i naporan rad, ali to me nimalo ne plaši, spreman sam za novi posao' rekao je Bobanović za Jutarnji list.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...