Navigation Content

IZVJEŠTAJ S NATJECANJA

Playomania weekend

Dva glavna nogometna događaja su obilježila prethodni tjedan - finale Lige prvaka koje je posjetio i naš pobjednik natječaja 'Gol za Wembly' Mario Kljajić te, naravno, dugo najavljivani Playomania weekend - zasigurno jedan od najvećih do sad održanih turnira u Pro Evolution Socceru sa nagradnim fondom preko 12.000 kn (što vam daje praktički 12.000 razloga da kažete roditeljima zašto se isplati gubiti vrijeme na 'virtualni nogomet', a ne na onaj pravi)

Foto: Playomania/ Ovaj prvi Playomania weekend realiziran je u suradnji sa Udrugom virtualnih igara (VFA) u fantastičnom design hostelu Golly & Bossy koji se pokazao kao savršeni prostor za natjecanje, a i druženje igrača dakako. Ono što je istaknulo ovaj turnir od većine sličnih je već spomenuti nevjerojatni veliki nagradni fond od preko 12.000 kuna, a zaslužni za tako izdašne nagrade bila su naša dva glavna sponzora - GMC i Technomarket. Osim nogometa, svi znatiželjnici koji su navijali za naše natjecatelje mogli su se opustiti tijekom dana igrajući novi Dirt 3, Gran Turismo 5 ili pak Mortal Kombat, dok su u večernjim satima atmosferu do stanja usijanja podigla dva partyja - u petak je to bilo druženje uz Klik djevojke, a u subotu je DJ na Exit partyju pokazao svima kako se radi prava noćna zabava.

No, nije bilo dosadno ni preko dana dok su se igrači preznojavali igrajući PES. Napetost u zraku pokušao je razbiti kolega Krešimir Lauš iz Gamereporta koji je svojim šaljivim upadima uz pomoć naše nove playomania djevojke, Miše Gaši, obučene u vrlo atraktivnu Gringo odjeću, 'ometao' natjecatelje. Naravno, nije mu pošlo za rukom pošto su igrači bili 100% skoncentrirani na ekran ispred sebe. Tko su bili oni najvještiji, saznajte konačno u nastavku teksta...

Na Playomania weekendu u službenoj kategoriji natjecalo se 56 igrača. Bilo je igrača i iz susjedne Bosne i Hercegovine, no do polufinalnih utakmica došli su momci iz zagrebačkog i splitskog kraja. Budući da je ove godine Dinamo opet uzeo titulu najboljeg, bolje prilike Splićanima za revanš nije bilo. U svom naumu su uspjeli obzirom da su dva domaća dečka došla do finala. Bili su to Petar Bešlić i Marin Antišić gdje je nakon napete utakmice pobjedu odnio Petar Bešlić koji je time ušao u povijest kao prvi pobjednik Playomania weekenda. Kao što smo već ranije rekli, nagrade su uistinu bile veoma bogate, a odnijeli su ih kući sljedeći natjecatelji:

1. BEŠLIĆ Petar (Samsung LE-32C550 TV + Playstation 3 + PM majica)
2. ANTIŠIĆ Marin (Playstation 3 + Samsung SMX-C24RED CAMERA PM majca)
3. ROMAC Bruno (Samsung Digimax PL80 PHOTO + bon za Golly&Bossy PM majica)
4. PAVLIŠ Zlatko (Motorstorm + PM majica)

Osim za nogomet, najveći interes su posjetitelji i natjecatelji pokazali za naše nove veoma atraktivne Playomania majice. Ljudi su se doslovno razgrabili za njih te trenutno moramo riješiti probleme s neštašicom kako bismo ih mogli kasnije prodavati svima onima koji se žele ponositi što su članovi naše i vaše Playomania zajednice. Kako bi maijice bile udobne i u skladu s današnjim trendovima, pobrinuo se naš interni dizajnerski tim. Još kad smo negdje uspjeli uloviti Slavena Bilića da se poslika s nama u spomentoj majici, mislimo da našem veselju ne bi bilo kraja...

Još jednom bismo se zahvalili našim glavnim sponzorima - GMC-u i Technomarketu za vrlo izdašne nagrade kao i design hostelu Golly & Bossy čije je ljubazno osoblje tijekom cijelog vikenda uvijek bilo na raspolaganju za sve naše prohtjeve. Također veliko hvala svim ostalim sponzorima koji su na bilo koji način pridonijeli da Playomania weekend bude gaming event koji će se još dugo pamtiti.

Svi koji niste mogli doći u Split tijekom prošlog vikenda, ne očajavajte. Očekujte nas i u drugih hrvatskim gradovima, stoga počnite trenirati virtualni nogomet (a i razne druge MP igre) da vas ne ulovimo nespremne i da vam ne izmakne 12.000 razloga za veselje!

P.S.
Kompletni video izvještaj Playomania weekenda možete pogledati iduće srijede, 8. lipnja, u 19 h kad ćete moći na 666. kanalu MAXtv-a cijeli dan uživati u virtualnim nogometnim utakmicama i svemu ostalom što ima veze s najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

Playomania

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...