Navigation Content

Ekskluzivno na MAXtv-u

Ultimate Glory - World Series

Poznati nizozemski klub Golden Glory nastavlja sa serijom svojih 'Ultimate Glory - World Series' kickboxing i MMA turnira, a nakon Amsterdama i Charleroia borilački cirkus seli se u Moskvu

Foto: Golden Glory/ Najnoviji član slavnoga kluba Golden Glory, naš Igor Jurković, nastupit će 28. svibnja na velikom finalnom turniru u Moskvi koji organizira njegov novi klub.
Igor će ući u ring protiv ukrajinskog teškaša Pavela Žuravljeva. Žuravljev (27) je bivši svjetski prvak u tajlandskom boksu i kickboxingu, a 2009. godine pobijedio je i Gokhana Sakija. Iza sebe ima 43 pobjede i 5 poraza.

U glavnim borbama snage će odmjeriti Gokhan Saki i Brice Guidon u kickboxing finalu, te Siyar Bahadurzada i Tommy Depret u finalu MMA turnira. Pobjednici će osvojiti nagradu od 150,000 dolara.

Drugi hrvatski borac koji će se boriti na ovom turniru je Mladen Kujundžić koji će zamijeniti ozlijeđenog Maru Peraka u dvoboju protiv Denisa Stojnića. Podsjećamo, dugo najavljivani okršaj Peraka i Stojnića morao je biti otkazan zbog loma prsta dubrovačkog borca, a Stojnić je odmah nakon nastupa u Sarajevu, Peraka prozvao za glumu i izbjegavanje meča. Perak je odgovorio borcu iz BiH pozivom na dvoboj čim mu se ruka oporavi.

Turnir u Moskvi Ultimate Glory 14 zaista vrvi vrhunskim dvobojima. Osim završnica turnira u teškoj kategoriji po K-1 pravilima između Gohkana Sakija i Bricea Guidona, te u velter kategoriji po MMA pravilima između Siyada Bahadurzade i Tommyja Depreta, publika će imati prilike vidjeti još nekoliko super mečeva i vrhunskih boraca. Nastupit će Sergej Kharitonov, Mighty Mo, Artur Kischenko, Dion Staring, Errol Zimmerman, Houston Alexander te mnogi drugi, a ovaj vrhunski borilački spektakl možete pogledati putem PPV - Pay Per View usluge na 24. kanalu, 28.05. u 17 sati.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...