Navigation Content

OSVAJAČ U KVIZU '1 PROTIV 100'

Ne dira me lova previše - kako došlo, tako će i otići

Mislav Miličević znanjem je i hrabrošću u showu '1 protiv 100' osvojio 236.635 kuna i preko noći postao TV zvijezda

Foto: HTV/ 'Nije da sam postigao ne znam što', prokomentirao je Mislav Miličević za Jutarnji list osvajanje prilično visoka iznosa, dodavši da je to više nego što je ikad u životu vidio, ali da smatra kako postoje i malo značajnija postignuća od odgovaranja na pitanja pred TV kamerama.

'Iskreno, ne razumijem zašto mi svi danas čestitaju. Bilo je i puno većih iznosa, ali dobro. Moram priznati da me ta lova ne dira previše. Kako došlo, tako će i otići', dodao je Mislav koji već zna što će s osvojenim iznosom.

'Dio ću dati u dobrotvorne svrhe, a većinu ću potrošiti na putovanja. Kamo? Ne znam, definitivno ću otići na Novi Zeland, možda na Island i na 'backpacking' turneju po Europi s prijateljima. Novi Zeland je čudo od zemlje, zavolio sam je nakon 'Gospodara prstenova'. Island je također nevjerojatan. Nešto ću uložiti u knjige i to je to', opisao je osvajač.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...