Navigation Content

KOKA!

Patsy i Edina se vraćaju na ekrane

Joanna Lumley i Jennifer Saunders vratit će se na snimanje nove serije 'Absolutely Fabulous', potvrdio je BBC

Foto: www.dailymuse.worldpress.com/ Hit serija 'Absolutely Fabulous', nakon šestogodišnje pauze, vraća se na ekrane s novim epizodama. Snimanje počinje ovog ljeta, iako Saunders još mora dovršiti scenarij.

'Ovoga kolovoza počet ćemo snimati tri epizode 'Absolutely Fabulous' i svi smo zbog toga uzbuđeni', potvrdila je Lumley.

'Jen mi je pisala i predložila da ponovno krenemo u to. Pristala sam odmah jer sve smo još tu: majka je živa, sjajna June Whitfield, Julia Sawalha (koja glumi kćer Saffy) i Jane Horrocks su također žive. I tako smo odlučile da se upustimo u novu avanturu. Sjajno je što ćemo sve staviti na fast-forward do trenutka kad smo gotovo mrtve i praktički priključene na votka-stroj', dodala je Joanna Lumley.

AbFab, prvi put prikazana 1992. godine, prati živote dviju gospođa srednjih godina koje rade u modnoj i PR industriji, dane provode u Edininoj kući uz discipliniranu i inteligentnu kćer i senilnu Edininu majku. Ubijaju se od alkohola, ispadaju iz taksija, botoksiraju do paralize, potpuno su politički nekorektne i cijene više dobar provod nego obitelj.

Dajte tu bocu šampanjca, koke se vraćaju!

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...