Navigation Content

SPLIT OD 27. DO 29. SVIBNJA

Playomania weekend - najveći PES turnir u regiji

Svi ljubitelji virtualnog nogometa, pripremite se za Playomania weekend i novo 'PRO EVOLUTION SOCCER' LUDILO!! Nakon Zagreba i Rijeke, PES groznica seli u grad Split koji će ugostiti najveći Pro Evolution Soccer event na ovim prostorima

Foto: Playomania/ Playomania zajedno u suradnji s Virtual Football Associationom (VFA) organizira 'Playomania weekend', mega turnir u Pro Evolution Socceru. Virtual Football Association (VFA) je udruga koja se dosad pokazala kao vodeća udruga u Hrvatskoj za organizaciju turnira u PES-u. Sponzorskom i tehničkom podrškom Technomarketa i GMC-a, osiguran je nagradni fond od 12.000 kn te zagarantiran nastup za 256 natjecatelja na vrhunskoj razini.

Event će se održati u senzacionalnom design hostelu 'Golly & Bossy' u samom centru grada Splita. Event će biti organiziran na međunarodnoj razini te u vidu toga, organiziramo povoljan dolazak, aranžman i smještaj za sve igrače koji ne dolaze iz grada Splita.

Razloga da dođete na Playomania weekend ustinu ne manjka, posebice ukoliko pogledate nagradni fond čija vrijednost premašuje nevjerojatnih 12.000 kuna. Tri su glavne nagrade:

1. Samsung LE-32C550 TV + Playstation 3

2. Playstation 3 + Samsung SMX-C24RED CAMERA

3. Samsung Digimax PL80 PHOTO + bon za Golly&Bossy


Playomania

Osim bogatih nagrada, još jedan razlog da dođete su dva odlična partyja. U petak, 27. svibnja, za sve igrače i (polu)pasivne promatrače bit će veliki 'Klik party' koji će uz dobru glazbu i atmosferu dodatno podgrijati Klik djevojke.

Idući dan na rasporedu je 'Exit party' gdje će vas DJ zagrijati na festivalsku temperaturu i predočiti vam ludi provod koji vas očukuje ukoliko se tijekom srpnja odlučite zaputiti do Novog Sada na kultni Exit.

Sve dodatne informacije možete pronaći još i na službenim stranicama Virtual Football Associationa, a sva pravila natjecanja te način kako se prijaviti možete saznati upravo OVDJE.

<object width="600" height="340"><param name="movie" value="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=9117"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=9117" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="340"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...