Navigation Content

PREMIJERA HBO HIT SERIJE

Igra prijestolja na MAXtv-u

Nova HBO-ova visokobudžetska mini serija 'Igra prijestolja', nastala prema popularnom serijalu književnih bestselera Georgea R. R. Martina 'Pjesma leda i vatre', stiže na program HBO Hrvatska dan nakon američke premijere. Ne propustite najiščekivaniju tv seriju u posljednjih nekoliko godina, 18. travnja u 21 sat, samo na MAXtv-u!

Foto: All rights reserved/ 'Obitelj Soprano u Međuzemlju' – tako je ugledni američki scenarist i književnik David Benioff, napola u šali a napola ozbiljno, opisao sadržaj serijala 'Pjesma leda i vatre' poznatog američkog autora fantastičnih i SF romana, Georgea R. R. Martina.

Prije nešto više od četiri godine, HBO je angažirao Benioffa i njegova scenarističkoga kolegu D.B. Weissa da započnu raditi na adaptaciji serijala, čiju je prvu knjigu Martin objavio 1996. godine. Dosad je napisao još tri, a najavio je da će ih ukupno biti sedam. U svjetlu velike popularnosti knjiga, u HBO-u su odlučili da neće požurivati proces ekranizacije dok svaki element ne bude bio na optimalnom nivou, pa su Benioff i Weiss više od tri godine temeljito dorađivali scenarije epizoda prve sezone, čiji je pilot snimljen u jesen 2009. godine, a ostale epizode u drugoj polovici prošle godine.

Nije nikakvo pretjerivanje reći da je 'Igra prijestolja' najiščekivanija TV serija u posljednjih nekoliko godina – u prilog toj izjavi ide, primjerice, podatak da je magazin Entertainment Weekly najavio ovaj projekt kao televizijski događaj godine.

Serija stiže na program HBO Hrvatska 18. travnja – samo dan nakon američke premijere!

'Igra prijestolja' epska je priča o borbi za vlast u Sedam kraljevina Westerosa, zemlji gdje ljeta traju desetljećima, a zime mogu trajati cijeli život. Od spletkarskog juga i divljih istočnih zemalja do zaleđenog sjevera i drevnog Zida koji štiti kraljevstvo od tame, dvije moćne obitelji upustile su se u smrtonosnu igru mačke i miša.

Na početku serije, kralj Robert Baratheon, oženjen s Cersei Lannister iz bogate i korumpirane obitelji Lannister, moli kneza Eddarda 'Neda' Starka da dođe na jug i pomogne mu vladati kraljevstvom nakon sumnjive smrti njegova namjesnika i desne ruke. Istodobno, prijestolju s istoka prijete prognana mlada princeza Daenerys i njezin brat Viserys, čija je obitelj stoljećima vladala kraljevstvom prije krvavog prevrata. A tu su i glasine o neobičnim događanjima na rubu kraljevstva, sjeverno od Zida, kamo odlazi Jon Snow, Nedov nezakoniti sin, kako bi postao pripadnik bratstva Noćne straže, koji su obavezani štititi kraljevstvo.

Dok izdaja, pohota, intriga i nadnaravne sile potresaju četiri strane kraljevstva, krvava borba za Željezno prijestolje imat će nepredvidive i dalekosežne posljedice.
Serija je snimana u Irskoj i na Malti, a u velikom glumačkom ansamblu najpoznatija su imena Sean Bean (Boromir iz trilogije 'Gospodar prstenova'), Mark Addy ('Robin Hood', 'Skidajte se do kraja'), i Lena Headey ('Sarah Connor: Kronike').

Pogledajte ekskluzivnu premijeru nove HBO fantasy serije IGRA PRIJESTOLJA samo na MAXtv-u!
Prva epizoda bit će dostupna svim MAXtv korisnicima 18. travnja u 21 sat na 13. kanalu MAXtv-a bez dodatne naknade.'Igra prijestolja' na HBO-u

<object width="600" height="340"><param name="movie" value="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=9076"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=9076" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="340"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...