Navigation Content

VI STE ODLUČILI

'Big Brother' daleko ispred svih ostalih showova

Odluka je pala – show uz koji će najviše vas provoditi proljetne večeri je povratnik 'Big Brother'

Foto: Lucija Bušić/tportal.hr/ Gotovo svaki treći od 1245 anketiranih, večernje sate odlučio je provesti upravo uz povratnika na naše TV programe, 'Big Brother'. Sudeći po furioznom početku ispunjenom ludim akcijama i dodacima, a u kojemu su, navodno, pala već dva seksa, nimalo se ne čudimo ponovo probuđenim voajerima u vama.

Ostala tri showa gusto su se smjestila unutar svega 30-ak glasova. Nešto manje od 300 glasova dobio je drugoplasirani reality gastro show 'Masterchef' koji se tek uhodava na televizijskim ekranima, a već jako dobro kotira u vašim interesnim prostorima.

Samo pet glasova manje osvojio je glazbeni show 'Hrvatska traži zvijezdu', za koji će interes, sasvim smo sigurni, porasti s emisijama uživo.

S tek nešto manje glasova listu zatvara HTV-ov show 'Zvijezde pjevaju', pravi rutiner koji već ima velik broj obožavatelja i vjernih gledatelja, tako da ne brinemo za njegovu gledanost.

Možemo zaključiti da će televizijsko proljeće biti bitno određeno upravo (reality) showovima i nekim novim (ali i aktualnim) zvijezdama željnim petominutne slave i medijskog prostora. Sljedećih mjeseci publika će se poistovjećivati s njihovim talentima i junaštvima, hirovima i čudaštvima.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...