Navigation Content

ODABERITE NAJBOLJE

Koji domaći šou nećete propustiti ovog proljeća?

U kratkom predahu od ljepota svih vrsta okrećemo se iznenadnoj poplavi domaćih šouova s pitanjem vama – koji šou neće proći bez vas?

Foto: tportal.hr/ S dolaskom proljeća probudila se uspavana priroda, ali i domaći televizijski program. Tako su, nakon dugog zimskog odmora, u kratkom roku započela čak četiri šoua: 'Big Brother' i 'Hrvatska traži zvijezdu' na RTL-u, 'Masterchef' na Novoj TV i 'Zvijezde pjevaju' na HTV-u.

Kako je konkurencija zdrava i poticajna, tako i mi u potpunosti podržavamo 'gužve u televizoru', a u isto vrijeme znatiželjni smo koji su vaši favoriti.

Za one koji ne znaju o čemu pričamo, ako je uopće moguće da takvih ima: najpoznatiji reality šou 'Big Brother', odnosno Veliki Brat, počeo je prije tjedan dana u Beogradu i već se snažno razigrao; treća sezona realityja 'Hrvatska traži zvijezdu' još uvijek je u fazi audicija, odnosno pripremanja terena za veliku igru koja samo što nije; novi gastro reality šou Masterchef počinje u ponedjeljak, a s Nove TV nam obećaju da će biti najnapetiji gastro šou dosad; zvijezde su po prvi put ove sezone zapjevale prošle subote i već su nas zadivile, odnosno od srca nasmijale, kako koja.

Mi smo svoje napravili, sad je red na vama da svojim glasom odaberete najbolju televizijsku zabavu ovog proljeća.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...