Navigation Content

GOL ZA WEMBLEY

Playomania te vodi na Ligu prvaka

Zabij gol, podijeli ga s prijateljima i osvoji put u London na utakmicu Lige prvaka!

Foto: Playomania/ Uploadaj najbolji gol u FIFA Soccer 11 na You Play na web stranici Playomanie  i otputuj na Ligu prvaka!

Pod pokroviteljstvom GMC-a dijelimo vikend paket za Finale Lige prvaka u Londonu od 27. do 29. svibnja. U paket je uključen prijevoz avionom, smještaj te karta za utakmicu.

Nagradu će osvojiti najvještiji u kategoriji najbolji gol u FIFA Soccer 11.

Najbolji gol će se izabrati na sljedeći način. Od svih pristiglih golova biramo 20 najboljih - 10 golova će izabrati uredništvo Playomanie, a 10 golova se bira po glasovima gledatelja Playomanie. Ukupnog pobjednika natječaja za najbolji gol bira tročlani žiri, koji je sastavljen od renomiranih imena hrvatskog nogometa.

Trajanje nagradne igre je od 21. ožujka do 1. svibnja.

Proglašenje pobjednika je 6. svibnja.

Nagrada se uručuje pobjedniku 8. svibnja u 11 sati u GMC centru kada će se obaviti i provjera putovnice.

Uručenje nagrade bit će emitirano 10. svibnja.

Osim glavne nagrade, pobjednik dobiva promo majice GMC i Playomania u kojima se mora svakodnevno fotografirati i uploadati svaki dan na naš Facebook profil fotku iz Londona, s tekme, slavlja i sl.

Pravila nagradne igre:

1. Kreativni natječaj organiziraju Playomania i GMC.
2. U kreativnom natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske stariji od 18 godina.
3. Svi koji ispunjavaju uvjete po godinama mogu se prijaviti na natječaj sa svojim radovima.
4. Bira se jedan pobjednik.
5. Pobjednik mora posjedovati važeću putovnicu.
6. Sudionici se prijavljuju tako da uploadaju snimke svojih najboljih golova u FIFA Soccer 11 na web stranicu Playomanie (priznaju se sve vrste snimke, bitno je da se vidi gol).
7. Najbolji gol se bira od svih prijavljenih golova. Playomania uredništvo bira 10 najboljih, a 10 najboljih golova biraju gledatelji Playomanie i posjetitelji web stranice Playomanie.
8. Dvadeset odabranih najboljih golova nosi se na uvid žiriju u sastavu od tri renomirane osobe, stručnjaka za nogomet koji biraju najbolji gol (sastav žirija bit će objavljen naknadno).
9. Pobjednik po izboru žirija dobiva nagradno putovanje u London na finale Lige prvaka (osiguran je prijevoz, smještaj, karta za finale Lige prvaka).
10. Ukoliko budete odabrani u 20 najboljih golova po izboru žirija i publike, dužni ste nam poslati replay gola. Ako to ne učinite, bit ćete automatski diskvalificirani.
11. Playomania zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionika bez dodatnog objašnjenja.
12. Slanjem snimke u kategoriji za najbolji gol ujedno potvrđujete da ste vi osobno postigli pogodak.
13. U slučaju okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.
14. Slanjem snimke za Gol za Wembely dajete pravo Playomania kanalu da na svojim serverima zadrži sve projkete koji su sudjelovali u natječaju u prezentacijske svrhe na televiziji i internet stranici.

Playomania

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...