Navigation Content

PONEDJELJAK, 21:45, NOVA TV

Kreće utrka za titulu prvog hrvatskog Masterchefa

U ponedjeljak u 21:45 na Novoj TV započinje utrka za titulu prvog hrvatskog Masterchefa

Foto: Nova TV/ Upoznat ćemo se s putem koji natjecatelji moraju proći do završnice te vidjeti kako je stotinu njih dobilo priliku pokazati svoj talent na audicijama. Već u prvom tjednu showa koji će trajati ukupno 13 tjedana vidjet ćemo kako su izgledali njihovi prvi kulinarski pokušaji.

Također, upoznat ćemo kandidate koji su na audicijama odmah dobili pregaču za prolazak, one koji su svoju kuharsku avanturu morali odmah zaboraviti, ali i one koji su dobili drugu šansu i u kratkom vremenu morali otrčati po namirnice, pripremiti i servirati jelo još jednom.

Top 50 natjecatelja Masterchefa suočit će se zatim i sa svojim prvim izazovom te pokušati osvojiti priliku za ulazak u idući krug, u društvo privilegiranih top 20. Kandidati moraju uvjeriti tročlani žiri da su upravo oni najbolji u vještini rezanja luka.

Najboljih 38 natjecatelja proći će izazov i zaštiti se od eliminacije dok preostalih 12 ide u sljedeći, eliminacijski izazov u kojem ih očekuje test kreativnosti. Njihov zadatak bit će pripremiti jela od namirnica koje sami biraju te poslužiti ga na tanjur i ukrasiti prije isteka vremena.

Kako se prvi tjedan bliži kraju, tako i utrka za Masterchefa postaje sve uzbudljivija. Samo 44 natjecatelja nastavlja dalje te sudjeluje u svom trećem izazovu, testu osjetila. Od natjecatelja se očekuje da prepoznaju sastojke jela osjetilom okusa i mirisa.

Oni s najbolje razvijenim osjetilima okusa i mirisa prolaze dalje, a 12 ih ide u eliminacijski izazov u kojem ih očekuje novi zadatak koji će ujedno i presuditi čak šestorici natjecatelja. U određenom vremenskom roku i sa zadanim budžetom natjecatelji moraju kupiti namirnice te skuhati i servirati obrok. U četvrtak, 24. ožujka vidjet ćemo kojih šest natjecatelja napušta show.

Pred žirijem Tomislavom Gretićem, Radovanom Marčićem i Matom Jankovićem natjecatelji će tijekom natjecanja morati pokazati koliki talent posjeduju, te koliko je zaista velika njihova ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela.

Tko se seli u Masterchef vilu i ulazi u Masterchef kuhinju gdje započinje prava borba za titulu prvog hrvatskog Masterchefa između top 20 natjecatelja showa, gledatelji imaju priliku saznati u petak 25. ožujka, dok top 20 uzbuđenje kreće 28. ožujka.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...