Navigation Content

MAXtv NOVOSTI

Nova pojačanja u programskim paketima

Za sve naše vjerne MAXtv korisnike pripremili smo još malo pojačanja u programskim paketima

Foto: Yacht & Sail/ Od 1. ožujka u MAXtv Osnovnom Extra paketu možete pratiti i dokumentarni kanal DOQ koji će vam otkriti nove svjetove, očarati vas svojim pričama i potaknuti maštu! Osim toga za dodatnih 15 kuna otvaraju vam se sati i sati znanja i zabave jer vam MAXtv Osnovni Extra paket nudi slavne filmske, dječje, informativne i lifestyle kanale – otvorite Osnovni Extra paket MAXtv-a! Odaberite ga odmah na MAXtv korisničkom sučelju. DOQ kanal se nalazi na 102. poziciji vašeg MAXtv-a.

Osim Osnovnog Extra paketa, pojačanje dobiva i Plus paket - od 1. ožujka pratite kanal Mezzo i uživajte u jedinstvenom doživljaju ozbiljne, klasične te jazz glazbe za sve one istančanijeg uha. Kanal Mezzo pronaći ćete na poziciji 608. MAXtv-a u Plus paketu i Sportskom Plus paketu.

Avanture, priče i informacije o moru, jedrenju, luksuznim plovilima i ljudima iz svijeta nautike na kanalu Yacht&Sail od 1. ožujka možete nastaviti pratiti u sklopu Sportskog paketa i Sportskog Plus paketa na poziciji 427. MAXtv-a.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...