Navigation Content

HBO Premium programski paketi

HBO je prvi i jedini premium filmski kanal u Hrvatskoj koji program emitira bez reklama. Filmovi, serije, dokumentarci i originalna produkcija - 24 sata dnevno. Kao MAXtv korisnik možete uživati u vrhunskim filmovima bez reklama izborom jednog od 4 HBO Premium programska paketa

Foto: ragtimeseance.wordpress.com/

1. HBO

Programski paket koji uključuje dva TV kanala - HBO i HBO Comedy. U HBO programskom paketu vas očekuju filmski hitovi, popularne serije, koncerti te najbolje svjetske komedije, sve titlovano na hrvatski jezik.


2. Cinemax i Cinemax 2

Novi filmski kanal koji je izazovan, drugačiji, inteligentan, a na kojem možete pogledati kultne holivudske filmove kao i različite naslove nezavisnih produkcija iz čitavog svijeta. Televizijske premijere čine 50 % sadržaja Cinemaxa, a pruža i više izbora i veću selekciju naslova kroz inteligentno složen programski raspored (npr. tematske noći). Cinemax program je u potpunosti lokaliziran i titlovan na hrvatski jezik. Ukoliko ste propustili zanimljivi film na Cinemaxu, ne brinite! Zato je ovdje Cinemax 2 koji vam sve sadržaje Cinemaxa prikazuje s odgodom od 24 sata.


3. HBO On Demand

Samostalni paket koji vam u sklopu MAXtv videoteke omogućava gledanje na zahtjev vrhunskih filmova, TV serija, programa za djecu, ekskluzivnih specijalnih emisija i koncerata sve iz originalne HBO produkcije.


4. HBO & Cinemax & On Demand

Programski paket koji uključuje sva četri filmska TV programa i HBO On Demand po najpovoljnijoj cijeni mjesečne naknade.


- Novi MAXtv korisnici moći će uživati mjesec dana u svim HBO programskim paketima bez dodatne naknade.

- Ukoliko se pretplatite na bilo koji HBO programski paket u trajanju od 6 ili 12 mjeseci po prvi puta, na poklon ćete dobiti jedan dodatni mjesec izabranog programskog paketa bez dodatne naknade.

Željeni HBO programski paket možete na jednostavan način aktivirati putem MAXtv sučelja.


Cjenik MAXtv programskih paketa

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...