Navigation Content

DRUGI KRUG IZA NAS

Budući bigbrotherovci otkrili mračne tajne

Završio je drugi krug audicija za najveći reality show, 'Big Brother'. Od pet tisuća kandidata iz Hrvatske u drugi krug pozvano ih je 300, a morali su se pobliže predstaviti produkcijskoj kući Emotion Production i RTL Televiziji

Foto: RTL/ Grupne igre, škakljiva pitanja i snalažljivost bile su odlike drugog kruga audicija, gdje su kandidati timskim radom morali pokazati koliko se dobro snalaze u nepoznatom društvu te dokazati jesu li uistinu spremni dijeliti krov s nepoznatim ljudima nekoliko mjeseci.

Sedmeročlana komisija sastavljena od produkcijskog tima RTL Televizije i Emotion Productiona imala je dva dana pune ruke posla, a jedan od članova komisije, popularni bosanski voditelj Dragan Marinković – Maca, cijeloj je audiciji dao poseban štih, postavljajući kandidatima šaljiva, ali i provokativna pitanja ne bi li vidio njihove reakcije.

Osebujni karakteri, nevjerojatne životne priče, mračne tajne i čudnovata zanimanja brzo su isplivali na površinu, no samo je najiskrenije i najhrabrije komisija nagradila prolaskom u sljedeći krug.

Sljedeći krug, s još manje kandidata, bit će uskoro, a kandidate očekuju još veća iskušenja i testiranja budući da će ekipa zadužena za casting pripremiti mnogobrojna iznenađenja za aspirante na mjesto BB stanara.

Tko su odabrani kandidati, saznat će se uskoro, kada će biti pozvani u nastavak svoje životne avanture zvane 'Big Brother'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...