Navigation Content

Carmen Electra

Carmen Electra

Datum rođenja: 20.04.1972

Mjesto rođenja: Sharonville, Ohio, SAD

Visina: 1,60 m

Tara Leigh Patrick, poznatija kao Carmen Electra, odrasla je u gradiću u blizini Cincinnatija u američkoj državi Ohio. Pohađala je Princeton High School.

Nakon preseljenja u Kaliforniju upoznala je pjevača Princea koji je zaslužan za promjenu njenog imena u Carmen Electra te potpisala ugovor za svoju kratku pjevačku karijeru u ženskoj rap grupi s Paisley Park Recordsom.

Godine 1995. Carmen se počela pojavljivati u raznim TV programima, što joj je posebice krenulo za rukom nakon pojavljivanja u magazinu Playboy 1996. godine. Jedna od zasluga je i uloga u 'Spasilačkoj službi' (Baywatch) i MTV-jevom 'Singled Out'. Carmen se počinje pojavljivati i u filmovima kao što su 'Good Burger' 1997. i 'The Mating Habits of the Earthbound Human' 1999, a najznačajnije uloge ostvarila je u filmovima poput 'Mrak film' (Scary Movie) 2000, 'Kći mog bossa' (My Boss's Daughter) 2003, 'Starsky & Hutch' 2004. te 'Mrak film 4' (Scary Movie 4) 2006. godine.


Zanimljivosti

Irskog, njemačkog i Cherokee je porijekla.

Glazbenik Prince ju je otkrio sa 18 godina. Radili su zajedno na njenom debitantskom albumu puštenom u prodaju 1993. godine.

Svog drugog supruga Davida M. Navarra je upoznala na spoju na slijepo.

Bila je u braku s Dennisom Rodmanom.
Nagrade: MTV Movie Awards (najbolji poljubac u filmu 'Starsky & Hutch' 2004. godine, nagraadu dijeli sa Owenom Wilsonom i Amy Smart)

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...