Navigation Content

Rachael Leigh Cook

Rachael Leigh Cook

Datum rođenja: 04.10.1979

Mjesto rođenja: Minneapolis, SAD

Visina: 1,57 m

Rachael Leigh Cook započela je svoju karijeru kao model sa svega deset godina, a glumila je i u reklamnim spotovima. S 14 godina modna agencija ju je poslala na snimanje kratkog filma '26 Summer Street' 1996. godine, te je karijera Rachel Leigh Cook krenula u glumačkom smjeru.

Svoju prvu priliku dobila je u filmu 'The Baby-Sitters Club' 1995. Do svoje velike uloge u filmu 'Ona je sve to' ('She's All That') 1999, gdje glumi uz rame Freddieu Prinzeu Jr., vrijeme je provodila snimajući TV filmove. Nakon filma 'Ona je sve to', koji ju je afirmirao kao glumicu holivudskog kalibra, nizale su se prilike. Spomenut ćemo 'Get Carter' iz 2000, 'Dugi prsti' ('Scorched') 2002., '29 palmi' ('29 Palms') 2002, 'Velika praznina' ('Big Empty') 2003, '23:14' ('11:14') 2003. te 'Ljubav je tamo gdje si ti' ('Stateside') 2004. godine.


Zanimljivosti

Rachael Leigh Cook je prije svoje glumačke karijere pet godina radila kao model.

James Van Der Beek ju je preporučio producentima serije 'Dawson's Creek'. Pojavila se kao gostujuća glumica u tri epizode.

Vegetarijanka je.

Magazin FHM ju je u jednom izdanju proglasio najseksi ženom na svijetu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...