Navigation Content

Kelly Brook

Kelly Brook

Datum rođenja: 23.11.1979

Mjesto rođenja: Rochester, Velika Britanija

Visina: 1,73 m

Kelly Brook (Kelly Ann Parsons) je nakon napuštanja škole u Rochesteru pohađala školu Italia Conti u Londonu sve dok nije postala profesionalni model, što se dogodio kad je imala 16 godina, jer je pobijedila na natjecanju ljepote. Sve do prvih glumačkih angažmana 2000. nastavila je raditi kao model, a od 1997. godine kao TV voditeljica u sklopu programa za mlade na MTV-u, Granadi i Trouble TV-u.

Kelly se pojavila u nizu manjih uloga na filmovima i serijama uključujući film 'Sorted and Ripper' 2000. te seriju 'Smallville' u kojoj je glumila djevojku Lexa Luthora u četiri epizode za vrijeme prve sezone. Od novijih ostvarenja, pojavila se u filmu 'Dobar posao u Italiji' ('The Italian Job') 2003. te u video igri 'Need for Speed Underground 2' 2004. godine. Iste godine ostvarila je svoju prvu glavnu ulogu u filmu 'School for Seduction', a 2005. godine pojavila se u filmu 'Devet zatočenih' ('House of Nine'), trileru o devetero stranaca zatočenih u kući. 2006. godine se pojavila u drami 'Miss Marple' i u filmu 'Survival Island'.


Zanimljivosti

U filmu 'Survival Island' glumila je sa svojim zaručnikom Billyjem Zaneom. Zajedno su tražili izrezivanje njezinih golišavih scena, što su producenti odbili učiniti.

Hodala je s glumcem Jasonom Stathamom.

Proglašena je najseksi ženom 2005. godine u časopisu FHM.

Ima brata Damiana i polusestru Sashu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...