Navigation Content

Benjamin Bratt

Benjamin Bratt

Datum rođenja: 16.12.1963

Mjesto rođenja: San Francisco, SAD

Visina: 1,88 m

Benjamin Bratt rođen u San Franciscu, pohađao je Lowell High School gdje je razvio svoje dramske i govorničke vještine kao član Lowell Forensic Society. Napustio je American Conservatory Theater kako bio tumačio glavnu ulogu u serijalu 'Juarez', koji na kraju nije emitiran.

Brattova najprepoznatljivija uloga ostvarena je u serijalu 'Zakon i red' (Law & Order), gdje je glumio detektiva Reynalda Curtisa. Ta mu je uloga donijela nominaciju za Emmyja za najboljeg sporednog glumca. Od filmova s velikog platna spomenut ćemo 'Traffic' 2000, 'Žena mačka' (Catwoman) 2004. i 'The Woodsman: Dodir bez opravdanja' (The Woodsman) 2004. godine.


Zanimljivosti

Benjamin Bratt se 13. travnja 2002. godine oženio glumicom Talisom Soto, koju je upoznao na snimanju filma ‘Pinero’. Imaju dvoje djece, Sophiju Rosalindu i Matea Braveryja.

Bratt je nekoliko godina bio u vezi s Juliom Roberts.

Njegova je majka rođena u Peruu, a doselila je u SAD sa 14 godina.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...