Navigation Content

PRELAZAK NA FILMSKO PLATNO

Ovo je prvi pogled na film Assassin's Creed!

Nakon dugog niza godina u pretprodukcijskom limbu napokon znamo kako će izgledati glavni protagonist filma

Foto: YouTube/ Igre i filmovi ili - točnije - filmovi snimljeni po igrama nikada nisu išli zajedno. Dokaz tomu je i posljednji film snimljen prema Hitmanu koji su i kritika i publika sasjekle u korijenu. Nadamo se kako Assassin's Creed neće završiti u istom košu, a ako se to i dogodi - barem znamo da će glavnog protagonista glumiti izvrsni glumac.

Glavnu će ulogu naime tumačiti Michael Fassbender, a kojega sigurno znate iz 'Prometeja', 'X-Mena' ili pak kao čovjeka koji će se uskoro na velikom platnu pojaviti kao - Steve Jobs.

Upravo je on u centru prvog vizuala objavljenog u sklopu najave filma.

Evo ga! Assassin iz filma!
Evo ga! Assassin iz filma! yahoo images

Podsjećamo, film će se zvati jednostavno 'Assassin's Creed', a Fassbender će tumačiti Calluma Lyncha, suvremenog plaćenog ubojicu koji će proživljavati sjećanja Aguilara, svojeg španjolskog pretka iz 15. stoljeća. Osim njega, potvrđeno je da će u filmu glumiti Marion Cotillard i Michael Kenneth Williams.

Film bi se u kinima trebao pojaviti 21. prosinca sljedeće godine. Živi bili pa vidjeli!

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...