Navigation Content

5 LAKIH KOMADA

Jack Nicholson na Pickboxu: 5 kultnih filmova

Jack Nicholson najuspješniji je glumac današnjice, ako je suditi po osvojenim nagradama. A ako i ne sudimo po nagradama nego po broju i različitosti uloga koje je glumio, Nicholson je još uvijek glavni. Pickbox vam donosi 5 kultnih filmova Jacka Nicholsona koji su mu pomogli u izgradnji fascinantne i duge karijere. Znate li za koji je od ovih filmova osvojio nagradu Oscar?

Foto: Pickbox/

5. Goli u sedlu/Easy Rider (1969.)

Nakon velike zarade u preprodaji kokaina, buntovnici Billy i Wyatt odlučuju na motociklima proputovati SAD, posjetiti karneval u New Orleansu, ostvariti američki san i umiroviti se na Floridi. Na putu susreću mnoge zanimljive ljude, uživaju u drogama, vode ljubav. Na putu susreću mnoge zanimljive ljude, uključujući i Jacka Nicholsona.

http://i.imgur.com/GuRVzTF.gif


4. 5 lakih komada/Five Easy Pieces (1970.)

Bobby Eroica Dupea sjajan je glazbenik iz dobrostojeće obitelji. Zasićen svakodnevicom i u potrazi za avanturom, Bobby odbacuje glazbu te se seli u mali gradić. Njegov novi život ispunjavaju odlasci na posao, svakodnevne razmirice s djevojkom Rayette te kuglanje s prijateljem Eltonom. No buntovna narav Bobbyja ponovno tjera u zavičaj iz kojeg je pobjegao.

http://i.imgur.com/156jDIr.gif


3. Malo dobrih ljudi/Few Good Men (1992.)

Odvjetnik Daniel Kaffee dobio je zadatak braniti dvojicu marinaca, Downeyja i Dowsona, koji su u vojnoj bazi Guantanamo na Kubi ubili svoga kolegu Santiaga. Kada se poručnica JoAnne Galloway kao asistentica priključi Kaffeeu, ona je uvjerena da u cijelom slučaju postoji nešto za što oni ne znaju te da trebaju ići na sud. Tijekom ispitivanja optuženi marinci otkriju da je njihov kolega umro zbog rituala poznatog pod imenom ‘Crveni kod’ nakon što je zaprijetio da će obavijestiti svoje nadređene da je Dawson zapucao na kubanski vojni toranj. Marinci tvrde da je ubojstvo izvršeno prema naredbi poručnika Jonathana Kendricka.


http://i.imgur.com/oRKoR7e.gif


2. Vuk/The Wolf (1994.)

Will Randall jedne večeri naleti autom na vuka. Kada izađe vidjeti što se sa životinjom dogodilo, vuk ga ugrize. Od tog trenutka Willov se život počne mijenjati. Nakon što ga na poslu degradiraju, otkrije da mu žena spava s mlađim kolegom, Stewartom Swintonom koji je dobio njegov posao. Otkrio je to tako što ga je nanjušio. Naime, otkako ga je ugrizao vuk, Will je počeo osjećati neke neobične promjene, poput nevjerojatno izoštrenih osjetila.

http://i.imgur.com/Dvo6xhf.gif


1. Bolje ne može/As Good As It Gets (1997.)

Melvin Udall uspješni je pisac iz New Yorka koji mrzi sve živo, a k tome još pati i od opsesivno-kompulzivnog poremećaja i panično se boji bakterija. Živi sam, nema čak ni prijatelja, jedina osoba s kojom ima nekog kontakta jest konobarica Carol iz restorana koji posjećuje i prema kojoj gaji osjećaje. Kada Melvinova gay susjeda jednog dana orobe i premlate, on je odvezen u bolnicu, a Melvinu na brizi ostaje njegov obožavani psić Verdell kojeg Melvin mrzi.

http://i.imgur.com/Fczi53P.gif


Aktivirajte uslugu pickbox na stranicama hrvatskog telekoma


<object width="600" height="360"><param name="movie" value="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23892"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://max.tportal.hr/player/MaxPlayer.swf?v=23892" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="360"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...