Navigation Content

1. POSTAJA - PULA

MAXtv Filmofeel kreće na ljetnu turneju

Hrvatski Telekom i ove godine nastavlja filmsku ljetnu turneju u dobrom društvu MAXtv Filmofeela. Turneja počinje s Pulskim filmskim festivalom koji se održava u Puli od 12. do 26. srpnja 2014.

Foto: MAXtv Filmofeel/ Glavni natjecateljski program odvija se u amfiteatru Arena već 61 godinu. Pulski festival je najposjećenija kulturna manifestacija u Hrvatskoj i broji više od 73.000 posjetitelja u dva tjedna festivalskih događanja. HT već 12 godina podržava Pulski filmski festival i osigurava ekskluzivne zabavne sadržaje za posjetitelje i svoje korisnike. I ove godine, MAXtv će korisnicima koji neće moći posjetiti Pulski festival, premijerno, odmah nakon festivalske projekcije, u MAXtv videoteci ponuditi vrhunske filmske naslove.

Bez dodatne naknade MAXtv korisnici moći će uživati u 2 vrhunska filma:
Upstream Color / Primjese boja – zadnja festivalska projekcija 21.7 u 21:30 – u  MAXtv videoteci od 25.7. do 22.10.2014.
For No Eyes Only / Samo ni za čije oči – zadnja festivalska projekcija 22.7. u 22:00 – u MAXtv videoteci od 25.7. do 23.10.2014.

Posebna ovogodišnja festivalska atrakcija u MAXtv videoteci je premijerna ponuda sljedećih filmova:

Šegrt Hlapić
  – projekcija u Areni 21.7. – u MAXtv videoteci od 25.7. , kojem će se pridružiti i vrhunski naslovi
Baršunasti teroristi (Nukleus film) – projekcija u Areni 25.7. – u MAXtv videoteci od 25.7.
The Invisible Woman / Nevidljiva žena (Continental Film) – zadnja festivalska projekcija 21.7. u 18:00 h – nakon toga se prikazuje u Dubrovniku - u MAXtv videoteci od 25.7. do 31.7.2014.

Navedena 3 filma MAXtv korisnicima bit će dostupna uz dodatnu naknadu.

Osim ekskluzivne ponude filmova u videoteci za MAXtv korisnike, HT je organizirao i druge zabavne sadržaje. Svakog dana festivala posjetitelji će se moći uz MAXtv To Go i Deezer zabaviti u MAXtv Filmofeel zabavnom Corneru, kao i uz filmske izazove u Nagradnom natječaju. Nagradni natječaj je organiziran u dva dijela. U prvom dijelu će svakog dana festivala posjetitelji putem filmske ilustracije, ako pogode sve filmove, odmah moći osvojiti MAXtv Filmofeel majicu. U drugom dijelu nagradnog natječaja putem Facebook aplikacije i malo težih filmskih izazova, sudionici će moći osvojiti vrlo atraktivne nagrade kao što su pametni telefoni, režiserski stolac ili MAXtv Filmofeel majica. Najzahtjevniji filmski izazov u natječaju je napraviti svoj festivalski filmić u trajanju do 3 minute, no tu je izazov  maksimalno olakšan ako se koristi MAGISTO aplikacija, pomoću koje u trenu od fotografija i video zapisa svaki vlasnik pametnog telefona ili tableta može složiti vrhunske sadržaje, podijeliti ih i osvojiti vrijedne nagrade. Osim navedenog, mladi posjetitelji projekcija ''Dizalica'' moći će na web stranici t.ht.hr glasovati za najbolji film iz programa Dizalice, gdje će također biti moguće osvojiti nagradu.

Zadnjeg dana Pulskog festivala, HT će Puljane razveseliti koncertom Nene Belana koji će se održati na poznatom pulskom Forumu.

Osim Pule, festivali ovogodišnje filmske turneje su:

Motovun film festival, 26. – 30.7.2014.
Vukovar film festival, 25. - 30.8.2014.
MAXtv Filmomanija 8.  18. - 28.9.2014. i
Zagreb film festival, 19. – 26.10.2014.

Sve o festivalima pratite na www.tportal.hr

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...