Navigation Content

CHRIS IZVISIO?

Thor je postao žena

Marvel je objavio da će Thor postati žena!

Foto: HBO/ Vijest možda zvuči nevjerojatno, ali je istinita i za svaku pohvalu. Bježeći od stereotipnih rodnih uloga svojih superjunaka, Marvel, koji ponovo pokreće strip o Thoru, odlučio se na radikalan zaokret. Svi se sada pitaju što to znači za zgodnog Chrisa Hemswortha? Je li otpisan glumac koji je do sada utjelovljavao tog hrabrog nordijskog boga munje? I tko će glumiti novu superjunakinju?

'To neće biti ženski Thor niti dama Thor, Thorita. To je THOR', pojasnio je Jason Aaron, poznati američki strip scenarist koji je i objavio informaciju da Thor postaje ženski lik.

Bit će još promjena, najavio je Wil Moss, Marvelov urednik. Promijenit će se natpis na Thorovu čekiću, a i novi Thor će nastaviti Marvelovu 'tradiciju jakih ženskih likova'. 'Novi Thor nije privremena ženska zamjena – ona je sad jedan jedini Thor', istaknuto je.

Thor će biti osma superjunakinja u Marvelovu svijetu, a ciljat će na pomalo zanemarenu stripovsku publiku – žene i djevojke.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...