Navigation Content

'ISPOD KOŽE'

Scarlett Johansson je seksi predatorica

Britanski film 'Under the skin' ('Ispod kože'), snimljen po bestselleru Michela Fabera, prikazat će se premijerno u Hrvatskoj na 8. Vukovar film festivalu, koji se održava od 25. do 30. kolovoza

Foto: Promo fotografije VFF/ Kritike tepaju ovom filmu da je krajnje erotičan i krajnje opasan, što ne čudi s obzirom na glavnu glumicu seksi Scarlet Johansson u ulozi erotične izvanzemaljke. Scene iz ovog filma u kojima se Scarlett Johansson pojavljuje gola već su postale hit na internetu.

Johansson je svemirka koja poprima obličje seksi Zemljanke te jezdi ulicama Glasgowa u bijelom kombiju vrebajući muškarce koji joj postaju žrtvama.
„Vizualno impresivno i duboko uznemirujuće“, ovaj je naslov sve to po riječima kritičara Guardiana Petera Bradshowa.

Johansson sa crnom perikom u lažnom krznu kao seksi predatorica u filmu priznatog britanskog filmaša Johnatana Glazera („Sexy Beast“) oduševit će brojne filmoljupce i u vrućem kolovoškom Vukovaru.

'Baš kao Johansson u ovom filmu vjerujem da je izgledala i ponašala se Elizabeth Taylor kad ju je Richard Burtnon prvi put odveo u svoj rodni Wales', veli Peter Bradshow u svom viđenju filma i još dodaje da je ovo djelo miks koji susreće utjecaje velikane Davida Lyncha i Gaspara Noea.
Dašak smrtne celuloidne opasnosti, koketna glavna glumica i moćni Dunav, gledajte filmove na 8. Vukovar film festivalu - festivalu podunavskih zemalja.


Organizatori festivala su Discovery d.o.o., Grad Vukovar i Hrvatski dom Vukovar.

Glavni pokrovitelj festivala je Hrvatski Telekom.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...