Navigation Content

PROŠLI AUDICIJU

Nepoznati glumci u glavnim ulogama novih Ratova zvijezda

Dvoje mladih i nepoznatih glumaca izabrano je nakon otvorene audicije za glavne uloge u novom nastavku Ratova zvijezda

Foto: Sipa Press/ Britanski glumac Pip Andersen i Amerikanka Crystal Clarke, koja studira u Glasgowu, odabrani su među 37.000 kandidata koji su se prijavili na audicije održane u 11 gradova Britanije i SAD-a, javlja BBC.

Malo poznati glumci osvojili su uloge, baš kao što je 1977. tada nepoznati Mark Hamill zahvaljujući audiciji postao glavni glumac 'Ratova zvijezda' dobivši ulogu Lukea Skywalkera. Glumio je i u naredna dva filma originalne trilogije, a najavljeno je da će se pojaviti i u nadolazećem filmu 'Ratovi zvijezda: Epizoda VII'.

'Svijet 'Ratova zvijezda' uvijek se sastojao od otkrivanja i podržavanja mladih talenata pa smo i prilikom izbora glumaca za 'Epizodu VII' željeli ostati vjerni toj tradiciji', kazala je producentica filma Kathleen Kennedy, ujedno direktorica kompanije Lucasfilm, koja stoji iza ovog filmskog serijala.

Mlada Crystal Clarke trebala bi se u svom debitantskom filmu pojaviti sljedeće godine, a Pip Andersen se profesionalno bavi ekstremnom disciplinom free-running i nedavno se pojavio u reklami za 'Spider-Mana'.

Otvorene audicije za 'veliki holivudski film' bile su oglašene krajem prošle godine na Twitteru. Inače, snimanje filma je prekinuto nekoliko tjedana zbog nezgode glumca Harrisona Forda koji je slomio gležanj. Premijera je najavljena za Božić 2015, a film režira JJ Abrams.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...