Navigation Content

'SHARKTOPUS VS. PTERACUDA'

Nevjerojatna trash kreatura - križanac morskog psa i hobotnice

Sharkando je dobio opasnu konkurenciju – to je Sharktopus!

Foto: Screenshot YouTube/ Iako ni jedan ni drugi trash hit nisu stigli do hrvatskih gledatelja, znalci će ih se s lakoćom dokopati, a vjerojatno će ih cijeniti i organizatori varaždinskog Trash film festivala.
Sharkando 2

Dok se 'Sharknado 2' sprema pokoriti američku publiku, iscurio je foršpan još jedne ludorije koja dokazuje da filmskoj kreativnosti nema granica, pogotovo kad se nađu oni koji su spremni za to i platiti. Sharktopus je osebujan križanac morskog psa i hobotnice, a 'Sharktopus vs. Pteracuda' drugi je nastavak sage o tom nevjerojatnom stvoru.

U prvom filmu o Sharktopusu čak je glumio Eric Roberts, holivudski glumac B lige, brat slavne Julije, a radnja se vrtjela oko grupe znanstvenika koji su za potrebe američke vojske stvorili biće koje je križanac dviju morskih vrsta. No genetski modificirana živina otela se kontroli i krenula u krvav pohod i iako se na koncu filma čini da je Sharktopus ubijen, po svemu sudeći u njemu još ima života.

U novom se nastavku Sharktopus vraća još jači i ubojitiji i sukobit će se s opasnim Pteracudom, napola pterosaurom, napola barakudom. Može li luđe?

Ne znamo tko će pobijediti, ali s obzirom da se Sharktopus vratio iz mrtvih, za pretpostaviti je da ima pokoji adut u rukavu u borbi s grozomornim Pteracudom. Pogledajte:
'Sharktopus vs. Pteracuda'

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...