Navigation Content

NIJE IM LAKO

Holivudske nemoralne ponude koje su šokirale poznate

Ovo su samo neke od nemoralnih ponuda koje su doživjele neke od najljepših zvijezda Hollywooda

Foto: MARCOCCHI GIULIO/SIPA/ Ako je suditi prema pisanju svjetskih medija, ni slavnima put do uspjeha često nije nimalo lak. Tako je gorko iskustvo navodno imala glumica Helen Mirren kad joj je redatelj Michael Winner 1964. rekao da prošeta i okrene se pred njim da je bolje pogleda, kao manekenka na pisti. 'Bila sam užasnuta i bijesna kao ris', rekla je. Redatelj je njenu priču porekao i dodao da je njen veliki obožavatelj i da joj se divi, ali, tvrdi, nije tjerao da paradira pred njim.

Charlize Theron imala je devetnaest godina i tek je počinjala u svijetu filma kad ju je jedan redatelj pozvao na audiciju. 'Čudno je bilo to što je audicija bila u subotu navečer kod njega kući. Čim sam došla do kuće, shvatila sam o čemu je riječ i rekla mu da je izabrao pogrešnu djevojku', rekla je jednom prilikom Charlize.

Gwyneth Paltrow ispričala je kako je neugodno završila jedna od njenih prvih audicija. 'Jedna od mojih prvih audicija završila je krajnje neugodno. Bili smo gotovi i redatelj me pozvao da 'audiciju' nastavimo u njegovoj spavaćoj sobi. Sablaznila sam se i otišla. Shvaćam zašto djevojke koje nemaju veze u svijetu filma misle da moraju spavati s nekim ljigavcem ili inače neće uspjeti', kaže Gwyneth.

Glumica sa zavidnom karijerom Susan Sarandon također je imala problema s nemoralnim ponudama. 'Umjesto da procijeni moje glumačke vještine, jedan me je redatelj gurnuo u svoju radnu sobu, zatvorio vrata i bacio me na radni stol. Počeo je sliniti po meni i htio je seks. To je bilo zaista gnjusno i nije završilo zadovoljavajuće ni za mene, a ni za njega', kaže Susan.

Neugodne susrete Megan Fox je imala s vodećim ljudima Hollywooda kad se već bila proslavila. 'Situacija u kojoj upoznajete nekog starijeg, uspješnog muškarca, zvijezdu i radujete se susretu, a na kraju se sve svede na to da vas on maltretira i tretira kao komad mesa jer misli da to može. Onda shvatite koliko je jadan', rekla je Megan.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...