Navigation Content

CIA I RUSI

Tom Hanks i Spielberg snimaju novi triler

Spielberg bi trebao režirati, a Hanks glumiti u novom trileru s temom hladnog rata

Foto: Sipa/ Variety piše da će dvije ikone Hollywooda ponovo udružiti snage na zajedničkom projektu – on još uvijek nema ime, ali zna se da bi ga trebao producirati DreamWorks, kao i to da je tema vezana uz razdoblje i temu hladnog rata.

Spielberg i Marc Platt produciraju, a Matt Charman napisao je scenarij, koji je zasnovan na istinitom događaju, priči o Jamesu Donovanu (Hanks), američkom odvjetniku koji je tijekom hladnog rata radio za CIA-u, ne bi li pomogao oslobođenju američkog pilota špijunske letjelice oborene iznad SSSR-a.

Ovaj je film jedan od mnogih koji su se u zadnje vrijeme našli na Spielbergovoj listi zadataka, uz 'Robocalypse' i 'Montezumu'.

Spielberg i Hanks do sada su surađivali na tri filma, 'Spašavanje vojnika Ryana', 'Uhvati me ako možeš' i ' Terminal'.Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Rat Charliea Wilsona
Larry Crowne
Život poslije života

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...