Navigation Content

IGROGLADOMANIJA!

'Igre gladi' ruše rekorde i u digitalnom svijetu

Digitalna premijera novog nastavka franšize oborila je rekorde u povijesti produkcijske kompanije

Foto: blitz-cinestar.hr/

Deadline piše da je 'Igre gladi: Plamen' nastavio s obaranjem rekorda i izvan kinodvorana – naime, Lionsgate je objavio podatke iz 'drugog vala' distribucije te zaključio da je ova franšiza postigla ono što nije uspjela nijedna druga do sada.

Naime, film je samo u prvom vikendu prodaje u SAD-u prodao oko 3,9 milijuna DVD i Blu-ray izdanja. Osim toga, distribucija na modernim digitalnim platformama očito je naišla na itekako pozitivnu reakciju kod novih generacija, savršene publike ovog projekta pa je tako 'Igre gladi: Plamen' ne samo imao 40 posto bolju digitalnu premijeru od prvog nastavka, već je zabilježio najbolji prvi tjedan digitalne prodaje u povijesti Lionsgatea.

Film je osvojio prvo mjesto gledanosti na svim velikim digitalnim platformama, uključujući iTunes, Xbox, Amazon, Vudu, Comcast Xfinity, Verizon FiOS, Google Play i Sony Entertainment Network.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...