Navigation Content

U KINIMA 2015.

Schwarzenegger o novom 'Terminatoru'

Arnold Schwarzenegger prvi je put progovorio o svom skorom povratku franšizi koja ga je proslavila

Foto: Interfoto USA/ Još jedan povratak u prošlost odigrat će se filmom koji govori o budućnosti – 'Terminator: Genesis', najnoviji nastavak u sagi o kiborzima, putovanju kroz vrijeme i uništenju ljudske rase, u kina dolazi 4. srpnja 2015., a to je za Thearnoldfans.com potvrdio i Terminator osobno.

'Počinjemo snimati u travnju i bit će to snimanje od četiri i pol mjeseca', kazao je Schwarzenegger dodavši kako će se većina filma snimati u New Orleansu, a tek ponešto u San Franciscu i L. A.-u.

'Zadnji je Terminator rađen kada sam bio guverner pa nisam mogao biti u tom filmu, ali sada sam se vratio i oni su vrlo uzbuđeni što me imaju u filmu', kaže Arnold te dodaje kako producenti imaju dovoljno novca da film snime kako spada te kako za sada sve ide po planu.

Jai Courtne, Emilia Clarke i Jason Clarke imat će glavne uloge u novom 'Terminatoru', Alan Taylor režira, a 'Terminator: Genesis' tek je prvi nastavak u novoj planiranoj trilogiji.Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Plan za bijeg
Terminator 3: Pobuna strojeva
Početak kraja

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...