Navigation Content

BULLOCK&CLOONEY U MAXTV VIDEOTECI

Na krilima 10 Oscar nominacija i sa 100 osvojenih nagrada stigla 'Gravitacija'

Svemirska kemija Bullock&Clooney nikoga nije ostavila ravnodušnim, provjerite u MAXtv videoteci zašto

Foto: Promo fotografije Blitz Film i Video/ Jedan od najvećih svjetskih hitova godine, dobitnik brojnih nagrada i priznanja, uključujući deset nominacija za Oscara, "Gravitacija" Alfonsa Cuaróna izuzetno je uzbudljivo iskustvo koje se ne propušta!

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) znanstvenica je u svojoj prvoj svemirskoj misiji, pod vodstvom iskusnog astronauta Matta Kowalskog (George Clooney), kojem je ovo posljednji odlazak u svemir. Prilikom rutinskog radnog zadatka izvan letjelice, dogodi se katastrofa i Stone i Kowalski ostaju odvojeni od shuttlea. Zastrašujuća tišina govori im da je veza sa Zemljom prekinuta. Strah se miješa s panikom dok se razina preostalog kisika smanjuje sa svakim novim udahom.

Jedini put za spas je prostranstvo svemira...

Film je nominiran za čak 10 Oscara u svim najvažnijim filmskim kategorijama. Pored brojinih nominacija za najpoželjniju i najsjajniju filmsku nagradu, ''Gravitacija'' je osvojila fenomenalnih 100 (sto!!!) drugih nagrada te je bila nominirana za još dodatnih šezdesetak.

Svemirska kemija Bullock&Clooney nikoga nije ostavila ravnodušnim, provjerite u MAXtv videoteci zašto.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/OiTiKOy59o4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...