Navigation Content

HOLIVUDSKA POSLA

Nisu bili u dobrim odnosima, ali sad se mrze

Iako već dugo nisu u dobrim odnosima, napetosti između Georgea Clooneyja i Leonarda DiCaprija dosegle su vrhunac

Foto: YouTube/ Loše odnose Georgea i Lea dodatno je zakuhalo rivalstvo njihovih filmova, Georgeovog 'The Monuments Men' i 'Vuka s Wall Streeta', za ulogu u kojemu se Leu smiješi Oscar.

'George misli da je Leo arogantni foler koji priča gluposti i koji se okružio umilnim kicošima', rekao je izvor blizak Georgeu. Njihova netrpeljivost traje već godinama, a do ključanja je došla u trenucima u kojima Leo polako preuzima od Georgea krunu 'holivudskog kralja'.


Prvi sukob dogodio se na setu Georgeovog filma 'Martovske ide', a zbog toga je Leo svoju ulogu prepustio Ryanu Goslingu. 'Jednostavno se nisu slagali', rekao je drugi izvor za Nathional Geographic.

Kako to već ide, napetosti i tenzije podizale su i naizgled bedaste izjave poput one kad je George izjavio da je njegov tim pobijedio Leov u košarci 11:0. Holivudska posla.
Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
J. Edgar
Syriana

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...