Navigation Content

ZA PAMĆENJE

Najšokantniji trenuci ovogodišnjeg Zlatnog globusa

I ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa pružila nam je nekoliko poprilično neugodnih trenutaka, od pokušaja grljenja P Diddyja i Bona Voxa do čudnovatog govora Jacqueline Bisset

Foto: Screenshot YouTube/

U spornom trenutku P Diddy je pokušao zagrljajem čestitati Bonu Voxu na osvojenom Zlatnom globusu za pjesmu 'Mandela: Long Walk to Freedom'.

Na Diddyjevu žalost, to mu nije pošlo od ruke i to ne zbog nekih vanjskih utjecaja ili krivo raspoređenih zvijezda, već zato što ga je Bono vrlo uspješno, i neugodno, izbjegao.
Iako se u normalnoj snimci ne primjećuje, na YouTubeu su se pojavili brojni klipovi koji taj trenutak prikazuju ponovljeno ili usporeno te koji ocrtavaju neugodnost situacije.

Uz tih nekoliko poprilično neugodnih trenutaka, ovogodišnji Zlatni globusi pamtit će se i po čudnovatom govoru Jacqueline Bisset, koja je osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu u TV showu za BBC dramu 'Dancing on the Edge'. Njen govor je bio pun pauza, čudnovatih i nepovezanih rečenica, razlomljenih misli i ostaloga, uz nezaobilazno 'sra*e' i 'kao što je moja majka govorila: odi k vragu i ne vraćaj se'. U svakom slučaju poprilično jedinstven govor.

Najsvjetlije točke ovogodišnje dodjele su svakako voditeljice Tina Fey i Amy Poehler, koje su na toj poziciji, sasvim zasluženo, drugu godinu za redom. Od prvih rečenica, kad su pozdravile sve žene i gay muškarce koji gledaju dodjelu kod kuće, Tina i Amy su sipale svoje duhovite dijaloge kao iz rukava. No uvjerite se sami u nastavku.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...