Navigation Content

PONOVNO ZAJEDNO

Holivudska slatkica pomirila se s dečkom

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult ostavili su iza sebe kratki prekid i u novu godinu su ušli kao par slaveći u njegovom lokalnom pubu

Foto: Sipa Press/

Naime, nakon prekida bilo je i šuškanja kako ne žele boraviti jedno pored drugoga na setu, na snimanju filma ‘X-Men: Days of Future Past'. Božić nisu proveli zajedno, no u pubu u Hampshireu pojavili su se na romantičnoj večeri, a kći vlasnika restorana bila je toliko oduševljena što vidi par da ih je slikala i fotografiju stavila na Twitter.

Emma Morris na svom je profilu napisala: 'Ovo je najsretniji dan u mom životu. Kakve su jeb… šanse da Jennifer Lawrence jede u mom restoranu.' Na slici se Jennifer smije, a na sebi je imala crni zimski kaput i sivi šal.

Jennifer i Nicholas upoznali su se na setu 'X-Men: First Class', no nakon dvije godine hodanja prekinuli su početkom ove godine.

Kad su počeli snimati nastavak 'X-Men: Days Of Future Past' od travnja do kolovoza u Montrealu u Kanadi, prijateljstvo je opet preraslo u ljubav.

'Počeli su ponovno snimati zajedno kao prijatelji i jedan dan su se samo počeli ljubiti', rekao je izvor.

Jennifer je i prije davala romantične izjave o Nicholasu.

'On mi je najbolji prijatelj i, nadam se, ja njegov. Volim biti s njim, nasmijava me kao nitko u životu', rekla je Jennifer.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci (filmovi J. Lawrence):
Kuća na kraju ulice
Zimska kost
Igre gladi

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...