Navigation Content

FAVORIT ZA OSCARA

Jennifer Lawrence zapalila kuhinju

Jedan od najsigurnijih dobitnika Oscara ove godine je film 'Američki varalice'

Foto: Discovery/ Jennifer Lawrence ima velikih problema: osim što po cijele dane nema apsolutno ništa za raditi osim lakirati nokte i brinuti se o frizuri, toliko je smotana s kućanskim poslovima da gotovo sve što započne raditi završi katastrofom (čitaj: požarom). Premda ju je suprug na vrijeme upozorio da u novu mikrovalnu pećnicu ni pod koju cijenu ne stavlja metal, ona njegovo upozorenje ignorira što izazove eksploziju i mali požar u njihovoj zajedničkoj kuhinji, a čemu svjedoči njihov sin.

Naravno, riječ je o sceni iz najnovijeg filma 'Američki varalice' koji od 23. siječnja započinje s distribucijom u našim kinima, a koju predstavljamo ovim putem. Jennifer Lawrence utjelovila je lik Rosayln Rosenfeld, a udruženje kritičara New Yorka već ju je proglasilo najboljom sporednom glumicom. Osim toga, Lawrence je već dobila nominaciju u toj kategoriji za nagradu Zlatni globus, a pretpostavlja se da neće samo biti nominirana za Oscar, već da će ga i osvojiti (u slučaju da se to dogodi, postat će jedna od uistinu rijetkih glumica u filmskoj povijesti koja je uspjela dvije godine zaredom osvojiti zlatni kipić – prošle ga je godine osvojila za glavnu žensku ulogu u filmu 'U dobru i zlu').

Kao i taj film, i 'Američki varalice' režirao je David O. Russell, a okupio je zbilja creme de la creme holivudskih glumaca. Osim Jennifer, tu su Christian Bale (dobitnik Oscara za ulogu u filmu 'Boksač' iz 2010. koji je također režirao Russell), Amy Adams (četiri puta nominirana za Oscar, između ostalih i za film 'Boksač'), Bradley Cooper (nominiran za nagradu Oscar za film 'U dobru i zlu' redatelja Davida O. Russella) i Jeremy Renner (dva puta nominiran za Oscar).

Kriminalistička komedija 'Američki varalice' dobila je najviše nominacija za nagradu Zlatni globus od svih ostalih filmova – čak sedam. Ono čime se filmska ekipa zbilja može ponositi jest činjenica da je film nominiran u svim najvažnijim kategorijama: film, redatelj, scenarij, glavni glumac (Bale), glavna glumica (Adams), sporedni glumac (Cooper) i sporedna glumica (Lawrence). Za očekivati je ponavljanje tih istih nominacija i 16. siječnja, kada se službeno objavljuju nominacije za ovogodišnju prestižnu filmsku nagradu Oscar (a možda čak i više od toga).

Film 'Američki varalice' u domaća kina stiže 23. siječnja, a do tada uživajte u atraktivnoj i humorističnoj sceni s Jennifer Lawrence i Christianom Baleom te službenoj kinonajavi.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Igre gladi
Kuća na kraju ulice
Zimska kost
Vitez tame
Vitez tame: Povratak
Carstvo vatre
Ponovno u igri
Na cesti


Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...